reklama
małamysz
Początkująca w BB
No i po wizycie u ginekologa. Wygląda na to,ze bedzie córcia :-) Jeszcze jutro mam 2usg genetyczne ale myśle,że to sie potwierdzi zwlaszcza,że na pierwszym też mnie poinformowano ze prawdopodobnie to dziewczynka. Bądź co bądź najważniejsze,że jest z nią wszystko wporządku :-) Można rozpocząć shopping
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Gratuluję pozytywnej wizytyNo i po wizycie u ginekologa. Wygląda na to,ze bedzie córcia :-) Jeszcze jutro mam 2usg genetyczne ale myśle,że to sie potwierdzi zwlaszcza,że na pierwszym też mnie poinformowano ze prawdopodobnie to dziewczynka. Bądź co bądź najważniejsze,że jest z nią wszystko wporządku :-) Można rozpocząć shopping
Chodzę na Karową, więc też tam będę rodzić . Termin 10.02, a Ty?Do dr. Gardyszewskiej A też myślisz o Karowej?
małamysz
Początkująca w BB
DziękujęGratuluję pozytywnej wizyty
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Widze, że dziś tutaj pierwsza jestem. Wiec, dzień dobry wszystkim[emoji4]mam dziś popoludniu wizytę. Już nie mogę się doczekać.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry,
@Chrząszczyk powodzenia i rzecz jasna daj znak.
Pogoda dziś mało zachęcająca. Obudziłam się z wielkim leniem. Nawet nie chce mi się ubrać najlepiej jakby mi śniadanie dano do łóżka.
Dobrego dnia Wam.
Pogoda dziś mało zachęcająca. Obudziłam się z wielkim leniem. Nawet nie chce mi się ubrać najlepiej jakby mi śniadanie dano do łóżka.
Dobrego dnia Wam.
reklama
KasiaK89
Fanka BB :)
"mam tak samo jak Ty" leń, leń, leńDzień dobry,
Dobrego dnia Wam.