reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
No dziś paskudnie.. Ja się przynajmniej mieszcze we wszystkie swoje spodnie. W zasadzie to brzucha u mnie prawie nie widać dopiero popołudniu albo wieczór :p Dzięki za pomysł z mrożeniem obiadów! Co prawda teściową mam blisko ale zawsze to lepiej być niezależnym :) Miłego dnia

Co do ciuchów to ja też już kupiłam dwie pary legginsow ciążowych i jeszcze w kilka sprzed ciąży się mieszcze ale niestety jeansy wszystkie już male i zaczynam się powoli rozglądać za jakąś kurtka w stare już teraz ledwo się dopinam z butów raczej mam płaskie ale w kozaki zimowe też boję się że ich nie dopne ale to najwyżej jakieś typu emu kupię wygodne i lekkie☺️

Ja mam na zimę kurtkę, kupiłam ja zanim schudłam a i tak była luźna, wiec myśle ze będzie ok. Jeansy ciążowe mam, żałuje tylko ze kupiłam tylko jedna pare, muszę dokupić, a buty na zimę mam emu, wiec spoko dam radę, tym bardziej, ze do pracy nie chodzę, a jeżdże w większości samochodem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, mialam nadzieję że te prognozy zapowiadające jesień się nie sprawdzą ale z tego co piszecie to niestety...

Ja nadal jestem poza domem, u mojego taty w rodzinnym domu i tu jest pięknie. Słońce świeci, bezchmurne niebo więc już kombinuję jakby to wykorzystać.

@KasiaK89 powodzenia na zakupach. Mi przyszła bratowa dała siatę spodni ciążowych bo jak się dowiedziała o mojej ciąży to zaczęła polowanie w lumpeksach. Jestem bardzo zadowolona :-)

Pisałyście o poduszkami do spania i tez mam tak, że lubię się do męża w nocy przytulać a ta poduszka to uniemożliwia, więc odwlekam moment jej użycia. Mąż w pierwszej ciąży kombinował, próbował odginać jeden koniec żeby się przytulić ale w końcu się poddał.

Gratuluję udanych wizyt :-) @pyzunia polowkowe mamy w ten sam dzień :-)

@Dotkass o tak, jajka na śniadanie!! Jeszcze leżę bo mąż z dziadkiem zajmują się Hania, ale chyba wstanę zrobić chleb w jajku bo dawno nie jadłam :-)

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, też już myślę co to będzie w zimę. Szkoda wydawać pieniędzy na kurtkę ciążowa na kilka miesięcy. Mam jakąś narciarska, dość szeroką ale nie wiem czy wytrzyma do końca. Buty na szczęście też mam emu więc dadzą radę :-)

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam na zimę kurtkę, kupiłam ja zanim schudłam a i tak była luźna, wiec myśle ze będzie ok. Jeansy ciążowe mam, żałuje tylko ze kupiłam tylko jedna pare, muszę dokupić, a buty na zimę mam emu, wiec spoko dam radę, tym bardziej, ze do pracy nie chodzę, a jeżdże w większości samochodem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie teraz wygoda najważniejsza nie trzeba się stroic jak do pracy ☺️

Do góry