reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U mnie też za oknem nieciekawie. Chyba musze powyciagac z garderoby jesienne kurtki. Wczoraj zamówiłam przez internet spodnie ciążowe. Mam nadzieje, ze będą dobre, bo nie lubię bawić się w odsyłki[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam zamiar jutro prześledzić internet, po pierwsze i najważniejsze to spodnie a druga kwestia płaskie buty na jesień bo ja z tych co lubią obcasy
☺️

reklama
@Lali oby jutro po bólu głowy pozostały tylko wspomnienia

@luandzia1 dobrze, ze po wizycie Ok, bo jakby mogło być inaczej...co do psyche, niestety teraz stany depresyjne się zaczną- jesienna pogoda sprzyja, aczkolwiek ponoć najgorszy jest listopad- damy radę- musimy się trzymać razem- dobry film, książka, kawka, gorąca czekolada czy kakao i od razu humor będzie lepszy [emoji6]

@KasiaK89 oj pomoc nawet w takim stopniu przy maluszku przez pierwsze tygodnie jest bezcenna

@mavika zdecydowanie powinnaś zmienić dzienny bilans- teraz w szczególności

@Chrząszczyk ja tez nie lubię, dlatego dla siebie ciuchów nie zamawiam, oprócz jednej kurtki zimowej (w styczniu kupiłam i na szczęście jest dobra)...co do bolu krocza- u mnie brak...próbuje sobie przypomnieć czy miałam tak w poprzednich ciążach, ale chyba nie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ogólnie to wpadłam życzyć kolorowych snów [emoji182]u

85993e3koj7clzdz.png

Dzień dobry,

Hmmm czyżbym zamykała wczoraj a dziś otwierała dzień?

Ja już Amelkę wyprawiłam do szkoły. Młodsza się bawi, a ja zastanawiam się czy bardziej mam ochotę na jajka na śniadanie, czy na jajka [emoji12]

Miłego dnia [emoji182]

Dzień dobry,

Hmmm czyżbym zamykała wczoraj a dziś otwierała dzień?

Ja już Amelkę wyprawiłam do szkoły. Młodsza się bawi, a ja zastanawiam się czy bardziej mam ochotę na jajka na śniadanie, czy na jajka [emoji12]

Miłego dnia [emoji182]

O faktycznie to musze przyznać, ze masz trudny wybor[emoji4]wybierz jajka[emoji38]

Ja juz po śniadaniu. Starszego odprawilam do szkoly, a z młodszym jeszcze idę po 12 na wizytę kontrolną do alergologa. U nas zimno. Moje spodnie jeszcze nie przyszły i nie wiem w co ja się ubiore. Nad butami tez musze pomyśleć, bo raczej na codzień przed ciaza chodzę na obcasach. Teraz w balerinkach ale i one nie bardzo będą za kilka tygodni odpowiednie. Zmykam pogrzebać w garderobie...może znajdę coś, bo jeśli nie to nie wychodzę z domu...trudno. Jestem zmarźluchem[emoji38]

reklama
Dzień dobry,

Jeszcze za okno nie zerkalam ale chyba słyszę deszcz bleeee
Wybieram się z rana na połowy do lumpka, może jakieś spodnie ciążowe wynajde, często w pierwszy dzień są perełki, tylko pewnie będzie tłok.
Miłego dnia ☺️

Do góry