reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

A ja na grzyby miałam się wybrać i chyba poczekam, aż Amelka pójdzie do szkoły i będę mogła z Emcia na spacer do lasu na grzyby skoczyć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja na grzyby miałam się wybrać i chyba poczekam, aż Amelka pójdzie do szkoły i będę mogła z Emcia na spacer do lasu na grzyby skoczyć [emoji6]

Tylko uwazaj na kleszcze u nas w war-maz jest bardzo dużo dlatego ja tylko zbieram te znalezione przy leśnych drogach dalej się nie wypuszczam. Mój tato tez kilka kat temu zachorował na bolerioze i jak zawsze kochał łazić po lesie tak od tamtej pory nie wchodzi do niego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@taśka ja to taki zbieracz przydrożny właśnie, No pajęczyn i pająków się boje [emoji12] nie mówiąc o kleszczach...a ze u nas przy środzie nawet sporo rośnie i tuż za naszym ogrodzeniem to się za daleko wypuszczać nawet nie muszę [emoji6]
Bolerioza jest straszna. Przykro mi [emoji17]

Ja bede nadrabiac was w niedziele. Dzis i wczoraj spotkalam sie z kolezankami z pracy. Od rana tez na zakupach. Kupilam buty na jutrzejsze wesele. Do tego poszalalam w h&m. Kupilam sukienke, bluzke i getry. Jeszcze nie zmienialam na ciazowe. Sa dosc luzne w pasie. Za to gora musi byc juz luzniejsza zeby brzuch mial luz. Jutro czeka nas 2 h jazdy na wesele. Wracamy noca. Zdecydowalismy, ze nie zostajemy w hotelu na noc. Zawsze lepiej sie spi u siebie. Ja i tak bym pewnie meczyla sie do rana, a w domu spokojnie sie przespimy. Poczytam jeszcze i ide spac. Spokojnej nocy mamusie.

O matko a ja tak kocham wyjazdy i hotele :)
Ja też [emoji16]

Dzień dobry Dziewczyny. Za mną ciężka noc, mąż mi pojechał w delegacje i spać przez niego nie mogłam. A raczej bez niego. Brakowało mi tego chrapania [emoji39] na szczęście dziś w nocy będzie już w domu. Z racji tego że mąż musiał wyjechać, przyjechał do mnie braciszek i właśnie robi mi śniadanko [emoji16]

Miłego dnia!

Witam się, nadrobilam kilka stron ale w sumie nie wiem co komu odpisać. Jak się nie jest na bieżąco to ciężko.
Ja tylko daje znać że mocz mi wyszedł czysty, może za mało wody pije i stąd też opuchniete miałam dłonie. Dzisiaj już ok. Również mniej mnie kłuję podbrzusze choć czuje cały czas. Panikuje jak nienormalna. Tak bardzo już nie mogę się doczekać wizyty u gina żeby sprawdził namacalnie czy wszystko jest ok. No ale do 14 jeszcze daleko...

Dzień dobry :)
Szaleństwa wczoraj nie było, tylko 10 stron do nadrobienia gdzie ostatnio po 30 juz miałam ;)
Syla, Izula gratuluję synkow :)
Mavika, dzielny przedszkolak :tak: jak minął pierwszy dzień?
Dott30, kruszynka tez mam 3 braci i siostrę :tak: uwielbiam zwłaszcza zjazdy świąteczne :)
Ogien121212 u mnie też łożysko nisko, na razie lekarz powiedział ze jest ok i Sue jescze może podnieść, ciekawe co wyjdzie na wizycie
Mama_zuzanki u mnie też 8 lat różnicy będzie.
Niania gratuluję znanego egzaminu :)
Dotkass ale miałaś energii:tak:
u mnie też by się przydały porządki i to najlepiej generalne.. Ale chyba jescze muszą poczekać o_O
Co do grzybów.. Mój mąż właśnie z rana wyruszył do lasu, uwielbia zbieranie grzybów :tak: Ja zaś niekoniecznie :p
Mój tata tez ma bolerioze :(
A u mnie na dziś w planie produkcja soku malinowego :biggrin2:
Miłego dnia :biggrin2:

Po oddaniu moczu boli mnie podbrzusze, jestem pewna że to pęcherz moczowy.Czy urofuragin jest bez recepty? Bo czytałam w necie że lekarze przepisują kobietom w ciąży właśnie ten lek.

reklama
Urofuraginum mozna stosowac w drugim trymestrze. Teraz jest bez recepty, ale jeszcze jakis czas temu byl tylko na recepte. Wiem, bo to jedyny lek, ktory pomaga mi na problemy z pecherzem, ktore mam od dziecka. W poprzedniej ciazy jak mialam zapalenie ukladu moczowego i lezalam na patologii podali to jako antybiotyk.

28whvfxmch1wg8di.png

Do góry