reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziękuję dziewczyny. To ten 1 mój raz. Nie chcę robić dużych zakupów. Ocenie potem co i jak ale na początek wypada coś mieć :)

Potwierdzenia spodziewam się na polowce czyli październik.

reklama
U nas jak bedzie dziewczynka to dostaniemy ciuszki od rodzinki. Jest u nas dwumiesieczna Asia. Lezaczek I fotelik tez dostaniemy a tego nam brakowalo.
A jesli bedzie chlopczyk to bede kupowac rozmiar 62. Nasz synus urodzil sie i wlasnie tyle mierzyl. Wszystkie ciuszki na 56 odpadly.

A ja z takich ciekawostek zatrudniłam się w urzędzie po czym zaraz po rozpoczęciu pracy dowiedziałam się że jestem w ciąży. I mam tak jakby okres próbny do 31 października który kończy się egzaminem i dopiero wtedy umowa na czas nieokreślony. Dobrze by było jakby udało mi się w pracy dorwać do tego 31 października a to jeszcze ponad 2 miesiące :(
To jeszcze sporo czasu ale wiedzą w pracy o ciąży?

@Martula85 znalazłam ulotkę po biotebalu i nie można stosować w ciąży ponieważ ilość biotyny jest dużo większa. Chciałam Wam podesłać tę ulotkę, ale nic nie mogę napisać z telefonu... nie wiem co jest grane. Czy któraś z Was jeszcze tak ma? Używam apki
U mnie wszystko działa na tel ale chciałam wczoraj wstawić zdjęcie i się nie udało za duże

Kiedyś tak było, że duża wada wzroku była wskazaniem do CC, teraz jeśli z siatkówką wszystko OK to nawet i przy 15 dioptriach nie jest. Sama jestem ślepa jak kret (-8, 2 cylindry i zaćma), ale wg okulisty siatkówka bez zarzutu więc mogę rodzić SN.
[emoji15][emoji15][emoji15]

To zapraszam. Mam 2 kg.:-)
To i ja się podpinam [emoji12]

Co do ubranek to my mamy kilka sztuk, różne rozmiary ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czekam co dostaniemy, wtedy będę się zastanawiać czy wogole coś kupować. Z Amelia szalałam i połowa była nie noszona bo szybko wyrosła. Na szczęście zostało dla Emmy. Teraz ze względu na to ze plany były odległe pozbyłam się wszystkiego...będę kompletować na nowo [emoji6]

16ud3e3kpztre1wh.png

Narazie bez zmian, czuję ciężar tam na dole, nie wiem może twardnieje trochę mi macica. Czekam, leżę i mam nadzieję że przejdzie, jak nie to zadzwonię do gina.
Poza tym zauważyłam właśnie ze mi wylazla kreska na brzuchu I to po sam biust [emoji33] jakoś wcześnie chyba..
Ja mam juz od kilku dobrych tygodni. W pierwszej ciąży też szybko miałam. Taka naszą uroda:)

Witam się w ten piękny, słoneczny dzień:)!

Mama_Zuzanki mamy podobne rozterki. Moja córa codziennie od dwóch tygodni dopytuje czy siostrzyczka jest w brzuszku. Ostatnio dopatrzyła śnieg przez okno bo wie, ze mała ma się zimą urodzić;) Aż się boje co będzie jak coś pójdzie nie tak, albo z siostry zrobi się brat.

Chciałabym Wam polecić dwa blogi, może się przydadzą:
Recenzje wózków: Link do: Wózki dziecięce - wszystko na blogu Domowa.TV

Analiza kosmetyków dla mamy i dziecka:
Link do: Analizy dla dzieci | Sroka o....

A ja zostałam sama, mam ciszę i spokoj...R zgarnął dziewczynki i pojechał po nowe meble do pokoju Emci...po Emci mebelki będą dla Maluszka , No tylko łóżeczko musimy kupić [emoji6]

Zjadłam kawałek czekolady i teraz mi niedobrze blehhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry