reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Witajcie kochane ciężaróweczki :D
Jestem drugi dzień na zwolnieniu lekarskim, podobno szefostwo nie było zadowolone jak zadzwoniłam po wizycie, że poszłam na zwolnienie i dopytywali do kiedy to zwolnienie i myślą, że za miesiąc wrócę (bo na tyle mam zwolnienie), a ja już to zwolnienie pociągnę do końca ciąży, po co mam wracać? Praca jest dość wymagająca, a oni mi nie chcą ulżyć odkąd dowiedzieli się, że w tej ciąży jestem... Myślą, że będę normalnie pracować...
Lekarz kazał spacerować, ale jak to jest np jeśli spotkałabym kogoś np w galerii (no bo na pewno będziemy jeździć do galerii kupować dla siebie ubrania czy dla dziecka), czy tam w mieście...

Dziewczyny dziś rano weszłam na aplikację w telefonie i się okazało, że nie mogę tam nic napisać, ani nikomu odpisać :( Czemu tak się stało?

reklama
Co do płci to mój gina powiedział że on nie mówi przed 19 tygodniem płci bo się zdarza wiele pomyłek i jest to jak wróżenie z fusów, chociaż mi syna płeć podał jak w 17 tygodniu ale chyba chłopaka szybciej można określić mimo wszystko tak na 100% a dzieczynkom często coś wyrasta po kilku tygodniach. Córki płeć poznałam na usg polowkowym 20 tygodni.

Jestem drugi dzień na zwolnieniu lekarskim, podobno szefostwo nie było zadowolone jak zadzwoniłam po wizycie, że poszłam na zwolnienie i dopytywali do kiedy to zwolnienie i myślą, że za miesiąc wrócę (bo na tyle mam zwolnienie), a ja już to zwolnienie pociągnę do końca ciąży, po co mam wracać? Praca jest dość wymagająca, a oni mi nie chcą ulżyć odkąd dowiedzieli się, że w tej ciąży jestem... Myślą, że będę normalnie pracować...
Lekarz kazał spacerować, ale jak to jest np jeśli spotkałabym kogoś np w galerii (no bo na pewno będziemy jeździć do galerii kupować dla siebie ubrania czy dla dziecka), czy tam w mieście...

Dziewczyny dziś rano weszłam na aplikację w telefonie i się okazało, że nie mogę tam nic napisać, ani nikomu odpisać :( Czemu tak się stało?

Nie mam pojęcia [emoji30] No jak masz tak niezadowolone szefostwo to ja bym nie ryzykowała z chodzeniem po galeriach...współczuje bardzo...może od razu im powiedz ze planujesz do porodu być na l4, wtedy skupia się na szukaniu kogoś ma zastępstwo za Ciebie

@Dotkass A gdzie się trzeba zgłosić?

Do @Paraplu na prv

16ud3e3kpztre1wh.png

Też proponuję powiedzieć im, że to na dłużej już.

Będąc na spacerze możesz mówić idę do / od lekarza. W galerii lepiej schodź z oczu ludziom z pracy. Bądź zmień na ten czas miejsce.

Wiesz w jakich godzinach sa w pracy to mniej wiecej wtedy wchodz do tych galerii. A jak juz kogos tam zobaczysz to zawsze mozesz powiedziec ze weszlas do apteki bo najczesciej w galeriach sa. Ja nie mam i nie bede miala tego problemu. Jak zejde na L4 to w porozumieniu z szefowa, ale to jeszcze kawal drogi do tego. Moze w grudniu na swieta juz

reklama
Do góry