reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja mam generalnie problem z imionami, bo mało mi się co podoba albo mi się z kimś kojarzą. Nie mam ani dla dziewczyny ani dla chłopca. Oczywiście ostateczne słowo co do imienia będę mieć ja co już oznajmilam mojemu, bo to ja robię tu najcięższa robotę i mi się należy. Ale u nas pomysłów narazie brak a jeszcze musimy jakieś międzynarodowe, więc już wogole mi ciężko. Doszliśmy do wniosku że będziemy się głowic jak poznamy płeć, teraz nie ma co sobie łamac podwójnie głowy [emoji6] wcześniej ja wybrałam imiona dla moich dzieci, były nie miał żadnych pomysłów i zaakceptowal.

reklama
Oj te imiona tez nie mam pojęcia. Mój synio ciągle chodzi i wymyśla różne dziwaczne imiona. Tylko się śmiać. Zazdroszczę wam tych przytulanek na codzień a nawet raz w tygodniu. Ja to tylko tydzień co 4-5 tygodni. Z moim popędem to istne katusze [emoji23]

f2w3skjol4llo8s8.png

Dzień dobry,

My już w Warszawie...zaraz lecę do fryzjera, a na 16:00 ślub i wesele [emoji16] mam nadzieje, ze moj brzuch nie sprawi mi zawodu i będę mogła cieszyć się z udanej zabawy i pyszności z weselnego stołu [emoji6]

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny :-) :)
Właśnie otworzyłam oczy Ale cały dom jeszcze smacznie śpi ;)
Dotkass bawcie się dobrze :tak:
My wczoraj wróciliśmy z urlopu, byliśmy nad morzem i było cudnie :D
Codziennie Was czytałam bo już inaczej być nie może :p
Co do seksu to u nas statystyka troszkę spadła ale nie dużo :p Uwielbiamy Przytulanki i to bardzooo, przed ciążą było prawie codziennie:rofl: A i teraz że dwa, trzy razy w tygodniu musi być :-D
Jeżeli chodzi o imiona to zawsze nam było łatwiej wybrać dla dziewczynek. Że będziemy mieć Zuzanke wiedzieliśmy od zawsze, jeszcze w trakcie związku wybraliśmy to imię czyli jakieś 12lat temu:rofl2:
Teraz będzie kolejna córeczka i imię już wybierała Zuza, padło na Zosie a nam to imię bardzo się spodobało :tak: Będziemy mieć dwie dziewczyny na Z a my jesteśmy z mężem na P ;)
Kochane powiedzcie jak u Was z wagą?
U mnie już 2.5kg na plusie, dzisiaj jest 14/15tydzien.
Cudnej soboty Dziewczyny :-) :):tak::-D

Dzień dobry,

My już w Warszawie...zaraz lecę do fryzjera, a na 16:00 ślub i wesele [emoji16] mam nadzieje, ze moj brzuch nie sprawi mi zawodu i będę mogła cieszyć się z udanej zabawy i pyszności z weselnego stołu [emoji6]

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie też dziś weselnie, ale inny rejon Polski :)
Czas powoli wstawać i się ogarniać. Udanej zabawy i pyszności na stole. Liczę na to samo :biggrin2:

Witajcie Dziewczyny :-) :)
Właśnie otworzyłam oczy Ale cały dom jeszcze smacznie śpi ;)
Dotkass bawcie się dobrze :tak:
My wczoraj wróciliśmy z urlopu, byliśmy nad morzem i było cudnie :D
Codziennie Was czytałam bo już inaczej być nie może :p
Co do seksu to u nas statystyka troszkę spadła ale nie dużo :p Uwielbiamy Przytulanki i to bardzooo, przed ciążą było prawie codziennie:rofl: A i teraz że dwa, trzy razy w tygodniu musi być :-D
Jeżeli chodzi o imiona to zawsze nam było łatwiej wybrać dla dziewczynek. Że będziemy mieć Zuzanke wiedzieliśmy od zawsze, jeszcze w trakcie związku wybraliśmy to imię czyli jakieś 12lat temu:rofl2:
Teraz będzie kolejna córeczka i imię już wybierała Zuza, padło na Zosie a nam to imię bardzo się spodobało :tak: Będziemy mieć dwie dziewczyny na Z a my jesteśmy z mężem na P ;)
Kochane powiedzcie jak u Was z wagą?
U mnie już 2.5kg na plusie, dzisiaj jest 14/15tydzien.
Cudnej soboty Dziewczyny :-) :):tak::-D
U mnie 16t5d a waga jeszcze na minusie sprzed ciąży, kilka kg spadło w I trymescie przez mdłości, wymioty I brak apetytu, powolutku odrabiam.

reklama
U mnie 16t5d a waga jeszcze na minusie sprzed ciąży, kilka kg spadło w I trymescie przez mdłości, wymioty I brak apetytu, powolutku odrabiam.

Ja nie wymiotowałam i te moje 3 kg uważam za super wynik, biorąc pod uwagę, ze w obu poprzednich ciążach już w I trym przytyłam kosmicznie

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry