reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Mąż mój zapalił się wręcz na syna ale imię wybrał owszem... córce :)

A jak u Was z wyborem... oboje. Czy same? I czy gładko idzie?
U nas mąż wybrał imię pierwszego synka. Ja chciałam wybrac drugie. Jak tylko powiedziałam mu że bedzie chłopiec to powiedział że zawsze Stasiu mu sie podobal. Mnie nie przekonuje oficjalna wersja- Stanislaw, ale czas pokaze:)

@Miś-owa u nas imiona dla dziewczynek wybieraliśmy oboje, z Amelia nie było żadnych dylematów, starając się o Nią, mówiliśmy, ze idziemy "robić" Amelkę [emoji12] z Emma, kilka imion rozważaliśmy, ale to wygrało...mad trzecim tak od czasu do czasu myślimy, ale jeszcze bez typów...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) gratuluję kolejnych udanych wizyt!:)
Co do libido to u mnie z tym kiepsko...a wlasciwie brak!

Dzis pobolewa mnie znowu podbrzusze...mam nadzieję ze.bedzie wszystko dobrze...

Co do imion to ja juz mam swoje typy ale mąz ma troche inne...hihihi moze go przekonam;)

Milej nocy [emoji738]

uwo9s65gu1738u3h.png

reklama
Do góry