reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
hej dziewczęta, czy i gdzie kupujecie jakieś ciążowe ubrania? Konkretnie chodzi mi o spodnie. Góry żadnej typowo ciążowej nie zamierzam kupować, ale z dołem gorzej. zostały mi dwie pary spodni, w których swobodnie się dopinam :confused: Kupiłam coś tam w h&m, ale szkoda mi wydawać 130 zł na spodnie które ponoszę przez 5 miesięcy.... szukam takich, które nadają się do pracy, nie muszą być super eleganckie , no ale nie dżinsy czy legginsy. Help!

@Sylviia przykro mi bardzo... ale Dotkass ma rację, tutaj chyba tylko terapia wstrząsowa może być jeszcze skuteczna. A miałaś jechać do mamy? Jakoś nie odnotowałam, czy w końcu pojechałaś czy nie? Może to dobry moment....
Ja kupiłam ostatnio spodnie w Kiabi, ale ten sklep chyba tylko w Warszawie w jednym CH jest. W C&A popatrz, albo w Zara. Później zawsze będziesz mogła sprzedać.

Jak mu powiedziałam że w takim razie będzie lepiej jak się rozstaniemy to Zaczął mi grozić że mi dziecko zabierze bo ja zostanę bez pracy a on jest zajebistym policjantem :)
@Dotkass ale ładne zdjęcie profilowe :D
Wrrr, ale złość we mnie buzuje...Wydaje mi się, ze chce Cię zastraszyć, nic więcej. Wydaje mu się, ze uzależnił Cię od siebie i może robić z Tobą co chce...jak tak można??? Jak tacy lidzie pracują w policji to szczerze nie dziwie się, ze ludzie im nie ufają
Co do zdjęcia- dziękuje [emoji182]

16ud3e3kpztre1wh.png

Jak mu powiedziałam że w takim razie będzie lepiej jak się rozstaniemy to Zaczął mi grozić że mi dziecko zabierze bo ja zostanę bez pracy a on jest zajebistym policjantem :)
@Dotkass ale ładne zdjęcie profilowe :D
Co za kretyn hahaha sorry[emoji51] mój były też mnie straszył, a ja zostałam z dwójką bez pracy, więc efekt był także nie dość że płacił alimenty na dzieci to jeszcze na mnie dopóki pracy nie znalazłam. Może cię cmoknac w tylek. Nie ten kraj, musiałabyś być cpunka albo alkoholiczka żeby Ci dziecko zabrali. Tym bardziej jak od małego z tobą będzie. Nie ma szans żadnych!!
Powiem Ci jedno ja żałuję tego że nie rozwiodlam się po tym jak pierwszy raz o tym pomyślałam.

Dzień dobry.
Drogie mamusie, czy Was ciągle męczą mdłości i wymioty? Takie dobre śniadanko zjadłam, niestety zaraz potem do łazienki i tyle z tego... :(

Co do spodni to ja ostatnio kupiłam sobie w h&m online, spore wyprzedaże były:
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0244765009.html

@Sylviia ja takiego kretyna bym kopnęła w dupę, wiem, że łatwo się mówi, że co ludzie powiedzą, że sama z dzieckiem... no ale trzeba myśleć o sobie, pomyśl, jakie życie Cię czeka z nim i teściami i czy będziesz szczęśliwa...

reklama
Do góry