reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dzień dobry moje Kochane, współczuje problemów ze snem...ja wczoraj nie moglam zasnąć do pozna i efekt by taki, ze musiałam zejść do kuchni po coś do jedzenia, bo było mi niedobrze. Moje dziewczyny jeszcze śpią, ja zaraz siadam na chwile do kompa, oczywiście po śniadaniu- to priorytet [emoji6]

Miłego poniedziałku i powodzenia na wizytach [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny! Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty, badania itp. [emoji110] [emoji110] [emoji110]
U mnie dzisiaj pochmurno, mokro i duszno. Rano jak jechałam na pobranie krwi (coś przed 7) to było już 20°! Ciężko dzień się zapowiada...
Miłego dnia [emoji182]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Czekamy na same dobre wieści dziewczyny. Ja jutro idę krew na badania oddać a w środę do gin. Zaczynam panikować i złe myśli do głowy przychodzą. Co będzie jak nie usłyszę serduszka. Stres mnie zżera

f2w3skjol4llo8s8.png

Dzień dobry :biggrin2:
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! :tak:

Ja miałam iść w przyszłą środę ale chyba w ten piątek pójdę bo do środy to nie dotrwam i mam urlop teraz więc na " spokojnie " sobie pojadę, tylko badania musze jescze porobić
No a za 1,5-2 tyg będzie usg genetyczne wiec akurat nie będę musiała za długo czekać na kolejne podglądanie :rofl2:
My po śniadaniu, zbieramy się na malutkie zakupy i na spacer póki jescze się da wyjść
Miłego dnia! :tak:

Czekamy na same dobre wieści dziewczyny. Ja jutro idę krew na badania oddać a w środę do gin. Zaczynam panikować i złe myśli do głowy przychodzą. Co będzie jak nie usłyszę serduszka. Stres mnie zżera

f2w3skjol4llo8s8.png
Ja też w środę do gina idę :)
miałam na 7 sierpnia ale przełożyłam bo chcemy wyjechać na wakacje a ja nie mam jeszcze karty ciąży założonej. Wolałabym mieć jakieś dokumenty i badania że sobą w razie czego...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
Do góry