butterflysunrise
Fanka BB :)
08.02 [emoji4]10.02 a Ty?
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
08.02 [emoji4]10.02 a Ty?
O proszę, to nasze dzieciaczki prawie takie same :-). Ja podobno mam 2-3 tyg przed terminem sie położyć w szpitalu na obserwację, bo biorę Acard, clexane i nie mogę trafić do porodu "z ulicy".08.02 [emoji4]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ja od początku ciąży byłam 4 razy w mc Donald's . Ale już przemawia do mnie to, że dziecko je to, co ja i już nie będę
Skad ja to znam :-)Ja teraz normalnie padam, a mój synek ciągle tylko "mamusiu, chodź się ze mną pobawić..."
Staram się go czymś zająć, żeby jakoś ukradkiem odpocząć...
Pyzunia ale piekne zdjecie dzieciaczkow i brzusio tez super
Dziewczyny boli mnie podbrzusze co jakis czas taki bol szczegolnie z lewej strony..ogolnie co jakis czas mialam wczesniej.takie bole ale tak jakby sie nasilily..martwie sie strasznie...
Jej ja też bym zjadła hamburgera, ale właśnie nie takiego z mc donalda, chodzi za mną taki sprzed lat, z budki na dworcu, zwykła wielka pszenna buła z sezamem, kawał mięcha najprostsze dodatki i sosy, normalnie ostatnio zasnąć nie mogłam bo tak mi się chciało a tej budki już nie ma :'(
Przy Magdzi w ciąży na końcówce miałam ochotę na ostre żarcie i czasem się skusiliśmy na kebaba, najpierw żarłam ze smakiem a potem ryczałam że to było ostre i mała pewnie teraz cierpi w brzuchu bo to dla niej za ostre
Przy Emci jadłam dużo ostrego żarcia- efekt taki, ze teraz uwielbia sobie popieprzyć ziołowym pieprzem, bo za mało ostre [emoji12][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom