butterflysunrise
Fanka BB :)
08.02 [emoji4]10.02 a Ty?![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
08.02 [emoji4]10.02 a Ty?![]()
O proszę, to nasze dzieciaczki prawie takie same :-). Ja podobno mam 2-3 tyg przed terminem sie położyć w szpitalu na obserwację, bo biorę Acard, clexane i nie mogę trafić do porodu "z ulicy".08.02 [emoji4]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ja od początku ciąży byłam 4 razy w mc Donald's. Ale już przemawia do mnie to, że dziecko je to, co ja i już nie będę
![]()
Skad ja to znam :-)Ja teraz normalnie padam, a mój synek ciągle tylko "mamusiu, chodź się ze mną pobawić..."
Staram się go czymś zająć, żeby jakoś ukradkiem odpocząć...
Pyzunia ale piekne zdjecie dzieciaczkowi brzusio tez super
Dziewczyny boli mnie podbrzusze co jakis czas taki bol szczegolnie z lewej strony..ogolnie co jakis czas mialam wczesniej.takie bole ale tak jakby sie nasilily..martwie sie strasznie...
![]()
Jej ja też bym zjadła hamburgera, ale właśnie nie takiego z mc donalda, chodzi za mną taki sprzed lat, z budki na dworcu, zwykła wielka pszenna buła z sezamem, kawał mięcha najprostsze dodatki i sosy, normalnie ostatnio zasnąć nie mogłam bo tak mi się chciało a tej budki już nie ma :'(
Przy Magdzi w ciąży na końcówce miałam ochotę na ostre żarcie i czasem się skusiliśmy na kebaba, najpierw żarłam ze smakiem a potem ryczałam że to było ostre i mała pewnie teraz cierpi w brzuchu bo to dla niej za ostre
Przy Emci jadłam dużo ostrego żarcia- efekt taki, ze teraz uwielbia sobie popieprzyć ziołowym pieprzem, bo za mało ostre [emoji12][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom