reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Raczej jest ważne,tutaj chodzi o wykluczenie wad dziecka a badanie krwi po tygodniu będzie inne,bo hormony się zmieniaja itd więc prawdopodobieństwo pomyłki może być większe a wiek i rozmiar płodu i przezierność karkowa też się zmienia i takie badania powinno się robić razem żeby prawdopodobieństwo pomyłki było jak najmniejsze!I takie badania wykonuje się też w określonym czasie w ciaży między 11-14tc nie wcześniej i nie później!!![/QUOTE]

Oczywiscie ze chodzi o wykluczenie natomiast ja rozmawialam z moim ginekologiem ktory naprawde wiele juz widzial i mowi ze to nie ma takiego znaczenia przeliczasz to i tak jal i tak a prawdopodobienstwo jest takie samo. Jak poczytacie w necie ale artykuly faktycznie medyczne a nie paramedyczne to informacje tez takie podaja. Pewbo co kraj to obyczaj ale coraz czesciej praktykuje sie przyjscie z wynikami krwi juz na usg i dzieki temu lekarz wykonujacy usg ma sie jyz do czego odniesc i wynik jest pelny.

Moje badanie usg będzie robił lekarz który będzie opisywał wyniki z krwi- robię to w jednej placówce, dlatego tez na wynik będę czekała tydzień po usg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny z głębokim żalem żegnam się i ja z wami....Jestem w szpitalu,jutro będę miała zabieg. Serduszko mojego dzidziusia przestało bić.
Dziękuję i trzymajcie się i dbajcie o siebie i maluszki.

Dziewczyny z głębokim żalem żegnam się i ja z wami....Jestem w szpitalu,jutro będę miała zabieg. Serduszko mojego dzidziusia przestało bić.

O Boże [emoji26] strasznie mi przykro...trzymaj się kochana...całuje mocno [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tasiorek bardzo mi przykro... trzymaj się kochana :* Poplakalam się jak przeczytałam tą wiadomość :(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Bardzo mi przykro........

85993e3k3hsrqret.png

Ostatnia edycja:
Do góry