reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

No to dziewczyny Wasze zdrowie [emoji16]
Nie są za dobre, możecie mi polecić jakieś które się ciągną? ;)
1499275368-aaaaaa.jpeg

Wawel. Ale macaj przez opakowanie.

1499275511-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cupcake
DorciaMamaOlka
Dojotka
Lali
Gratuluję udanych wizyt i pięknych okruszków:D

Cupcake krągłości masz już zacne;)

martula1985 pamiętaj, że Ty liczysz się podwójnie, więc to zaledwie 0.75 kg na jednego bączka :D

Dojotka może to nie jajnik tylko tak promieniuje Ci ból od rozciągającej się macicy. Ja mam takie różne bóle w różnych miejscach i tłumaczę sobie zawsze, że to od macicy.... Ale jeśli niepokoi Cię ten stan to skontaktuj się z lekarzem! :)

Dziewczyny, a ja nie mam wyników i dziś nie byłam u lekarza, a już myślałam, że będziemy wizytować grupowo :D jutro dzwonię do laboratorium bo wyniki miałby być wtorek - środa, a tu nic. W piątek już koniecznie jadę do lekarza bo szkoda mi urlopu, a głupia nie wzięłam ostatnio jak byłam o_O
Z pierworodnym pospacerowaliśmy i teraz padam na twarz dobrze, że tata w domu to przejął opiekę, a ja mam kwadrans na leżakowanie:biggrin2:

Wawel. Ale macaj przez opakowanie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Problem w tym że ja już na zakupy nie chodzę, mąż z teściową uziemili mnie w domu....

Słuchajcie co ostatnio teściowa wymyśliła... matka dwójki dzieci! Powiedziała mi, że nie mogę autem jeździć, bo jak prowadzę auto to mam nogi za szeroko i mogą mi dzieci wypaść!!!! [emoji85][emoji87] ręce opadają...

Pomijając fakt, że moje uda są tak wielkie że musiałabym siedzieć na dwóch miejscach jednocześnie żeby było za szeroko [emoji23]

No to dziewczyny Wasze zdrowie [emoji16]
Nie są za dobre, możecie mi polecić jakieś które się ciągną? ;)
1499275368-aaaaaa.jpeg
Zgłębiłam kiedyś tajemnicę ciągnących się krówek. Popytalam ludzi i przeprowadziłam własne badania. Ja akceptuję tylko kruche krówki, ciągnących nie znoszę. Oto wyniki moich badań: krówki świeże są ciągnące, im dłużej leżą tym mniej się ciągną. Jeśli zależy ci na ciągnących to kupuj te z jak najpozniejszą datą przydatności do spożycia. Ja po prostu przetrzymuje aż przestaną się ciągnąć :)

I ja się odzywam. Gratuluję dziewczyny cudownych wiadomości z wizyt.
U mnie też dobrze 2 cm szczęścia serduszko tez ładnie bije. Następna wizyta za 3 tyg. Mam kartę ciąży i kolejne l4 . A po powrocie grill z przerwami na deszcz u siostry. Oj ale najadłam się kilkudniiquch ogoreczkow kiszonych. Pycha i nawet mdłości mniejsze troszkę.
A co do krowek to w biedronce czasami są mega ciągnące.
Mój brzuszek tez jeszcze rano się chowa, może nie do zera ale jednak mniejszy niż wieczorami

f2w3skjol4llo8s8.png

reklama
@Cupcake loo ale brzuchol. Mi juz troche wybrzuszylo podbrzusze ale poki co gorka tluszczu pod pepkiem nadal wybija sie na pierwszy plan [emoji85][emoji23]

@asieek malinki mozna bez zadnych przeciwskazan. Nie mozna tylko lisci malin czyli herbaty z malin.

@Dojotka @Lali gratuluje udanych wizyt [emoji1377][emoji1377]

@coldold a mi przypomina krecika [emoji23] widze ryjek i dwie lapki i uszko [emoji23]

@martula1985
Te sie ciagna:
1499280455-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry