butterflysunrise
Fanka BB :)
No to masz nieciekawie... Ciesz się że nie musisz z nimi mieszkać i znosić tego na codzien. Ludzie z takim podejściem moim zdaniem mają nierówno pod sufitem. Może oni sami mieli bardzo wcześnie dzieci i stąd ich paranoja?Mojego chłopaka mama ostatnio napisała mu, że plusem tego, że ma się samych synów jest to, że można mieć wszystko w dupie. Napisała wiele niemiłych słów o mnie, powiedziała, że mój partner zrujnował sobie przyszłość i że gdyby mieszkał z nimi za granicą to miałby wszystko, teraz nie będzie miał nic, a w dodatku powiedziała, że nie będą uważać tego dziecka i że są za młodzi na to by być dziadkami. Moi rodzice są oburzeni zachowaniem Jego rodziców i z całych sił nas wspierają.
Nic na siłę! Jak nie chcą uczestniczyć w życiu wnuka/wnuczki to ich strata. Macie na szczęście Twoich rodziców za sobą i tego się trzymajcie! Kiedyś będą żałować tych lat co stracili i których już nie da się nadrobić...
Najważniejsze teraz w tym wszystkim żebyście razem z chłopakiem się wspierali wzajemnie i żeby podejście jego rodziców nie popsuło relacji między Wami. A reszta się ułoży! [emoji4]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans