reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Paraplu ale nowina i lawina szczęścia . Faktycznie ale minę u lekarza musiałaś mieć.
@AlexF wiem, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Juz raz w życiu nie było za wesoło po rozwodzie ale jakoś się udało kupić mieszkanie i jakoś poszło a teraz zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mam inny tok myślenia co na być to będzie .

reklama
@Paraplu ale nowina i lawina szczęścia . Faktycznie ale minę u lekarza musiałaś mieć.
@AlexF wiem, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Juz raz w życiu nie było za wesoło po rozwodzie ale jakoś się udało kupić mieszkanie i jakoś poszło a teraz zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mam inny tok myślenia co na być to będzie .
Też czasami myślę, że co ma być to będzie... Trzeba ogarniać i działać. Mamy dla kogo :D co nas nie zabija to nas wzmacnia!

Kobitki mam do Was pytanko. Miałyście taką sytuację, że rodzina Waszego partnera wypięła się na Was, gdy dowiedziała się o ciąży?

Kobitki mam do Was pytanko. Miałyście taką sytuację, że rodzina Waszego partnera wypięła się na Was, gdy dowiedziała się o ciąży?
W sumie nie,ale np.Ja mieszkam z tesciami i nasze relacje nie są jakieś super...A co się dzieje?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie nie,ale np.Ja mieszkam z tesciami i nasze relacje nie są jakieś super...A co się dzieje?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojego chłopaka mama ostatnio napisała mu, że plusem tego, że ma się samych synów jest to, że można mieć wszystko w dupie. Napisała wiele niemiłych słów o mnie, powiedziała, że mój partner zrujnował sobie przyszłość i że gdyby mieszkał z nimi za granicą to miałby wszystko, teraz nie będzie miał nic, a w dodatku powiedziała, że nie będą uważać tego dziecka i że są za młodzi na to by być dziadkami. Moi rodzice są oburzeni zachowaniem Jego rodziców i z całych sił nas wspierają.

reklama
Do góry