reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ani nie mowcie ja sie juz denerwuje a wizyta dopiero o 13.45

Na spokojnie, napewno wszystko będzie Ok :) nie ma co sie denerwować [emoji6]daj znać już po.
Moja wizyta w piątek już nie mogę sie doczekać.
Miłego dnia dziewczyny ja mam dziś wolne i leniuchuje u rodziców :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny prenatalne to usg gdzie bada się przede wszystkim przyziernosc karkowa,kość nosa :) badania wykonuje się w celu wykluczenia wad genetycznych :) to badanie wykonuje się w innych placowkach...refundacja po 35 rż :) od 11tc do 13tc można wykonać te badania...jest też coś takiego jak aminopunkja ale robi się je tylko żeby wykluczyć lub potwierdzić wade...test papa tak na prawdę podaje tylko statystyki :) ja prawie 8 lat temu też nie słyszałam nawet o tym :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@mysiaka92 jak sie chce miec zamkniety watek trzba napisac do aniaslu i podac pelna liste czlonkow tej zamknietej grupy. Wszystko trwa jakies 2-3 dni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pisze z poczekalni u gin. Zaraz zawalu dostane strasznie sie stresuje.
Jeszcze nigdy tak nie mialam istna masakra.
Rece mi sie poca i trzesa chocbym pila alko przez ostatni miesiac....a najsmieszniejsze jest to ze wogole nie pije procentow;)
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Dziewczyny prenatalne to usg gdzie bada się przede wszystkim przyziernosc karkowa,kość nosa :) badania wykonuje się w celu wykluczenia wad genetycznych :) to badanie wykonuje się w innych placowkach...refundacja po 35 rż :) od 11tc do 13tc można wykonać te badania...jest też coś takiego jak aminopunkja ale robi się je tylko żeby wykluczyć lub potwierdzić wade...test papa tak na prawdę podaje tylko statystyki :) ja prawie 8 lat temu też nie słyszałam nawet o tym :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Male sprostowania "badania prenatalne" to zbior wielu badan i w to wlicza sie m.in. USG prenatalne, amniopunkcje, Pappa.

Wiekszosc dziewczyn piszac "badania prenatalne" mysli stricte o USG prenatalnym.

Test pappa to nie tylko statystyki. Daje tez informacje o tym jak funkcjonuje lozysko. Tego na USG nie widac.

Oo a chcialam Wan powiedziec, ze wczoraj u mnie zadzalala zasada alkoholowa, ze kaca klinem trzeba potraktowac [emoji23]
Wczoraj zemdlilo mnie po SLODKIM soku i nie chcialo cale popoludnie puscisc. Wieczorem zjadlam 1/3 SLODKIEJ czekolady i jak reka odjal! [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry