Ruby_Charm
Fanka BB :)
A te prenatalne to w jakim wieku?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani nie mowcie ja sie juz denerwuje a wizyta dopiero o 13.45
Będzie dobrzePisze z poczekalni u gin. Zaraz zawalu dostane strasznie sie stresuje.
Jeszcze nigdy tak nie mialam istna masakra.
Rece mi sie poca i trzesa chocbym pila alko przez ostatni miesiac....a najsmieszniejsze jest to ze wogole nie pije procentow
Dziewczyny prenatalne to usg gdzie bada się przede wszystkim przyziernosc karkowa,kość nosa badania wykonuje się w celu wykluczenia wad genetycznych to badanie wykonuje się w innych placowkach...refundacja po 35 rż od 11tc do 13tc można wykonać te badania...jest też coś takiego jak aminopunkja ale robi się je tylko żeby wykluczyć lub potwierdzić wade...test papa tak na prawdę podaje tylko statystyki ja prawie 8 lat temu też nie słyszałam nawet o tym
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom