reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Jejku dziewczyny jestem w tak ciężkim szoku że nie wiem co się ze mną dzieje, chyba to jeszcze do mnie nie dotarło... przepraszam że Was nie oznaczam ale w telefonie jeszcze mi ciężko to idzie, ale każdej z Was dziękuję że mile słowa :) oby było wszystko dobrze!
Jedna z Was pytała czy to pierwsza ciąża - druga, ale niestety pierwsza zakończyła się w 20 tygodniu :( nasz Aniołek teraz nad nami czuwa [emoji173] oby teraz wszystko było dobrze!!!!

reklama
Czzesc dziewczyny [emoji4][emoji4]
Ja sie dzisiaj bardzo słabo czuje
Cały dzień mnie mdli i ściska w żołądku [emoji853]do tego taki upał ze na nic nie mam siły
Martula1985 Wow blizniaki [emoji847]super Gratulujee [emoji4]Przepraszam ze tak pytam Ale co sie stało ze straciłaś pierwsza ciąże ? U nas jutro mija rok jak pożegnaliśmy naszego aniołka Kacpra Tez w 20 tygodniu odszedł Przyczyna do końca nie znana ale podejrzewają ze na pempowinie zrobiło się za dużo supłów i przestał dochodzić do niego tlen

Gratuluje udanych wizyt
I trzymam kciuki za jutrzejsze

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry