reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

mysiaka92 no to powodzenia na wizycie.&&&&
Ja to znowu miałam 2 poronienia no i stresik jest,w zeszłym roku straciłam bliźniaki ale tutaj w UK inaczej podchodzą do ciąży i poronienie jest czymś naturalnym i nic nie robią.W domciu już mam dwóch syneczków 6latka i 2latka więc jestem w ciągłym ruchu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Mysiaka moja druga ciąża zakończona w 35 tygodniu synek w kwietniu skończył 2 latka, córka w lipcu będzie miała 7

A jak synek wszystko ok czy mieliście jakieś problemy? Mój Kacper miał asymetrie i wzmożone napięcie mięśniowe teraz już jest dobrze. I na początku przepukline pepkowa, z takich wczesniaczych rzeczy był 4 dni w inkubatorze nie mógł utrzymać temperatury

Synek mial hipotrofie wazyl tylko 1.5kg. Ma wrodzona wade serca kwalifikujaca do zabiegu i astme z ktorej ponoc moze wyrosnac. Ciagnie sie jeszcze neutropenia za nim. Rehabilitacji jako takiej nie mielismu -jedna wizyta sprawdzajaca czy wszystko ok z nim. Przepukline pepkowa mial ale wchlonela się sama.
Aaa.. I 22 dni lezal na intensywnej opiece noworodków
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Synek mial hipotrofie wazyl tylko 1.5kg. Ma wrodzona wade serca kwalifikujaca do zabiegu i astme z ktorej ponoc moze wyrosnac. Ciagnie sie jeszcze neutropenia za nim. Rehabilitacji jako takiej nie mielismu -jedna wizyta sprawdzajaca czy wszystko ok z nim. Przepukline pepkowa mial ale wchlonela się sama.
Aaa.. I 22 dni lezal na intensywnej opiece noworodków
To przeszliscie sporo. Mój jeżeli chodzi o wagę to był duży wcześniak 3090.

mysiaka92 takie maleństwo a tyle już przeszło,zdrówka życzę dla synka.

kinga30 ładna waga jak na wcześniaka,mój młodszy syn ur. się w 37tc i ważył niecałe 2700g

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Przeszedl faktycznie duzo juz ale daje sobie rade. Rosnie broi i wszystko sam chce robic..

Wlasnie wracam od ginekologa.. 14.06 ide znowu.. Poki co jest torbiel na jajniku i cytologia zrobiona

Do góry