reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U nas mała sypialnia to tez ścisk straszny :( ahhh ni cóż zrobić.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
hej !
Agnika 3 rodzisz? :)

ja dalej nic, cisza :( teraz to już czekam na wizytę 7.02 u lekarza prowadzącego. Dziś sprzątałam, gotowałam i spacerowałam. Brzuch mi przeszkadza bardzo, czuje jak zmieniam pozycje, że małemu niewygodnie ... w nocy to już masakra ani jemu nie jest wygodnie ani mi.

Hej

Dzisiaj o 10.04 urodziła się Mała księżniczka Layla. 3530g szczescia. Ładnie je i jest grzeczna. Ja 3/4 dnia rzygałem jak kot, okazało się, ze cc w ostatniej chwili, bo się rozeszła blizna i macica się otworzyła tuż przed cięciem najprawdopodobniej. Temp ciała moja była bardzo niska 34.8-35.2, wiec musiałam być odgrzewana specjalnymi kocami, które są pompowane gorącym powietrzem. Już dochodzę do siebie z tym, ze mimo kroplówek i masy wody za mało moczu się zbiera w cewniki :( ale już chociaż brak wymiotów i temp w normie.

Hej

Dzisiaj o 10.04 urodziła się Mała księżniczka Layla. 3530g szczescia. Ładnie je i jest grzeczna. Ja 3/4 dnia rzygałem jak kot, okazało się, ze cc w ostatniej chwili, bo się rozeszła blizna i macica się otworzyła tuż przed cięciem najprawdopodobniej. Temp ciała moja była bardzo niska 34.8-35.2, wiec musiałam być odgrzewana specjalnymi kocami, które są pompowane gorącym powietrzem. Już dochodzę do siebie z tym, ze mimo kroplówek i masy wody za mało moczu się zbiera w cewniki :( ale już chociaż brak wymiotów i temp w normie.

trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia !!

Trzymajcie kciuki dziewczyny. Jak dobrze pójdzie to dzisiaj puszcza nas do somu ;)

trzymam kciuki :) !!! super w domku zawsze spokojniej.

ja dziś weszłam kolejny raz na 11 piętro i tylko się zdyszałam. Zaczynam się martwić czy dziecko jest zdrowe bo z pierwszym była ta sama sytuacja ... może nie ma co panikować termin mam na jutro.

@Kaska jak się miewasz kochana?

My w domu wczoraj od Ok 20. Trochę kiepsko się czuje, ale wole leżeć w domu niż w szpitalu tym bardziej, ze mam pomoc. Nasza księżniczka w nocy budziła się co dwie godziny w nocy, tatuś wstawał ja karmić i przewijać, zjadała aż po prawie 70 ml gdzie w szpitalu zjadała przed wyjściem 30-40 ml. Dziewczynki przeszczesliwe

Agnik3 w nocy miałam nieregularne bóle, co 20 minut, co 2-3 minuty. I tak z 3 godziny i przeszło. Dziś mi się brzuch stawia bardzo, na 17.00 mam wizytę. Zobaczymy czy mam jakieś rozwarcie itd. Jak wszystko będzie OK. to zaczekam do poniedziałku z położeniem się do szpitala. W piątek podjadę na ktg do szpitala dla spokoju. Chyba, że lekarz uzna, że muszę iść na oddział.

Fajnie, że wy już w domku i masz małą przy sobie. Wiadomo w domu jest większy komfort :) Idę wypić herbatę z Hibiskusa na skurcze i posprzątać w szafie, ogarnę klatkę może się coś rozkręci.

reklama
@Kaska będę trzymać kciuki, żeby się rozkręciło :* daj znać co po wizycie lekarz powie :p ja pije litrami szałwię, bo ze względu na moje leki karmić nie mogę, a tutaj nie dają nic na zatrzymanie pokarmu :( w Polsce tak, a tu mówią, ze musi samo przejść... póki co nic nie mam i oby tak zostało, bo jeszcze tego by mi brakowało, żeby się użerać...

Do góry