reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Mimicat ja bym poszła...niech to wyjaśniają...jak tak można?

@mavika oj wiesz przecież, ze teraz już zaczynamy znacznie więcej tyć- to normalne, dziwne by było, gdybys nic nie przytyła. Ja mam już 4 kg od początku a i tak jestem szczęśliwa, ze tylko 4 kg [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie ważyłam się przed ciąża ale zakładam że było 67 a teraz 69,3 bez "dwójki" rano czyli 69 :) to dwa kilo ale chodzi o to że wszystko w miesiąc niecały...
No, to dobrze.[emoji4] Bo około drugiego trymestru kobieta przeciętnie powinna/może przybierać na wadze ok.0,5 kg na tydzień. W poprzedniej ciazy tak przybierają i teraz tez podobnie. Czytalam na internecir, ze niby w drugim tym. waga jest na +6kg. To tak by wychodziło te 0,5 kg na tydzień. Nie przejmuj się zrzucisz zwłaszcza jak lubisz ćwiczenia fizyczne, bo ja do tego to mam słomiany zapal[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam +2 kg, startowałam z 57

w pierwszym trymestrze jakoś bałam się ćwiczyć, pytałam dziś ginekolog i mam zielone światło, więc też chciałabym zacząć. Najchętniej bym się zapisała na ćwiczenia ciążowe jakieś grupowe, bo mi się tak lepiej ćwiczy i łatwiej mi się zmobilizować, jak zapłacę za ćwiczenia ;). W domu leń jestem i sobie odpuszczam. Tylko, ze one zwykle są przed południem, jak w pracy jestem :(

Odzwyczailam się od ćwiczeń. Nie lubię ale ćwiczę bo to mi pomaga siebie akceptować. To co mówicie że mogę dziś na rocznicowa kolację z mężem iść do restauracji? ;)

Zdecydowanie i Kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy [emoji254][emoji182]

85993e3koj7clzdz.png

Odzwyczailam się od ćwiczeń. Nie lubię ale ćwiczę bo to mi pomaga siebie akceptować. To co mówicie że mogę dziś na rocznicowa kolację z mężem iść do restauracji? ;)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)
Ja dzisiaj od rana w pracy. Kończę po 17 i zamierzam zrobić drugie podejście do zakupów ubrań ciążowych, a przynajmniej jednych spodni.
Wczoraj jak chodziłam to mnie ciągnęło w jednym boku, tak jakby pachwina, ale trochę wyżej. Po położeniu się ból przechodził. Dzisiaj tak samo mnie w lewym boku boli, takie jakby kłucie i przechodzi falowo. Czy to mogą być te wiązadła?

Dziękuję dziewczyny za życzenia :) Ja nadal mieszcze się w swoje ciuchy ale też nie noszę nic mocno opietego. Tylko staniki musiałam wymienić dość szybko :)

reklama
Do góry