Cześć dziewczyny, nie dotarła wczoraj do lekarza, walczyłam z bólem głowy, a na dodatek nie było u nas wody więc nawet nie myślałam o lekarzu. Jadę w piątek już na pewno! Wczoraj napisałam posta w wątku wyprawkowym i padłam.
Dziewczyny moje dziecię wczoraj drzemało, a później jak już obudziło się to leżakowało, a ja na niani co chwilę patrzyłam czy jest ok. I patrzę raz, drugi, trzeci i coś mi nie pasuje, ale moja boląca głowa nie kodowała i w końcu olśnienie na monitorze goła doopa! A więc idę, a tam co.... Syn postanowił pozbyć się pieluszki w której była koopa, wysmarował nią siebie, pościel, łóżeczko, nawet kocyki czyste wziął z przewijaka i upaprał, zasikał wszystko, nawet podłogę
no pierwszy raz takie coś zdarzyło się! A dopiero co prałam wszystko i wietrzyłam, od i tak poszalał mój syn wczoraj
Anno moja skóra w tej ciąży to jedna wielka tragedia! Wypryski, suche plamy z łuszczącym się naskórkiem, ogólna suchość, szorstkość i cellulit wszędzie... Wczoraj pierwszy raz posmarowałam się Palmersem, dziewczyny tu chwaliły, i zobaczymy. Jedyny plus to taki, że uregulowało mi się z nadmiernym owłosieniem, mam ciemne i grube włosy, z synem obrastałam jak buszmen, a teraz jest całkiem fajnie. Zwykle dwa razy w tygodniu depilator, żeby normalnie wyglądać, a teraz prawie dwa tygodnie nie goliłam i dopiero zauważyłam, że trzeba przejechać. Także wierząc w to owłosienie to tu też wskazuje na dziewczynkę u mnie
Dziewczyny w jakim sklepie lubicie robić zakupy?
Właśnie trafiłam na artykuł o babce, która nazwała syna Jeronimo Martin, bo lubi robić zakupy w Biedronce.... śmiać się czy płakać?
Słyszałam o tym... Myślałam, że to żart zanim uświadomiłam sobie, że to prawda...
Cześć wszystkim
Zaglądam tu już chyba od ponad dwóch miesięcy i w końcu postanowiłam się przywitać. Mam 26 lat i termin porodu na 15 lutego. Dzisiaj właśnie zaczął się 16 tydzień, to moje pierwsze dziecko, więc jestem świeżakiem
.
Witaj, zapraszamy do nas
Witaj
Dzięki dziewczyny za przepisy na zapiekankę coś tam wymodze.
Kurczę tak czytam was ze przed 20tyg to jeszcze mało znacie płeć ja mam wizytę 9.09 w moje urodziny
miałam nadzieje ze poznam płeć, a tu nic pewnego widzę, to będzie końcówka 17tyg .ostatnio z synem tez sie dowiedziałam dopiero w21 tyg . Bo nie chciał współpracować, mam nadzieje ze tym razem już sie dowiem prędzej, jak wcześniej nie miałam parcia na płeć tak ostnio mi sie marzy dziewczynka, moze dlatego ze każdy mi mówi "macie dwóch chłopców to teraz dziewczynka pewnie będzie "no myśle fajnie by było, ale to nie od nas zależy.
Ja też ciągle myślę, że u mnie jednak dziewczynka będzie, a mamy już chłopca
Dziewczyny tak Was czytam i zazdroszczę tego czasu dla siebie, czytania na spokojnie, kawy na tarasie... Pamiętam jak to było fajnie,lubiałam swoje życie i czasami za nim tęsknię. Ja teraz z moim maluchem nie jestem w stanie nic zrobić, tyle robię ile on śpi, a mam masę rzeczy do zrobienia, i czasami cholera mnie bierze, że nie na wszystko mam czas i nie wszystko jest tak jak bym chciała. Ale mam nadzieję, że odchowam dwójkę i jeszcze przyjdzie czas, że będę mogła trochę odetchnąć