Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Jestem...padam...najpierw u teściowej, potem wyprawka dla Amelii do szkoły, wszystko mamy oprócz butów i stroju na wf...jutro może uda mi się coś kupić...czwarta klasa a dzieciak cieszy się, ze hej...pamietam jak ja sie cieszyłam na nowy rok szkolny...nowy plecak, piórnik, zeszyty [emoji16]...a udało nam się tez odwiedzić moja Mamę na rehabilitacji, cieszę się, bo super wyglada i widać ze już coraz lepiej się czuje [emoji16]
Mam w telefonie w apce
Mow gdzie??? Tak mi się ostatnio wina chciało...nawet nie wiedziałam ze są bezalkoholowe [emoji15]
Widziałam, ze temat psi na tapecie...ja od urodzenia wychowywana wśród psów...miałam kiedy dalmatyńczyka (kupiłam go sobie za pieniądze, które dostałam na komunie) jaki on był mądry i cudny [emoji173]️...później już nasz wspólny pies labrador czarny (bardzo chciałam czarnego), teraz mamy suke (moja pierwsza w życiu, zawsze mieliśmy psy)...rasy kundel [emoji12]
Psie dziecię ♡♡♡ rozkosznie!
Też mam psieci Parkę.
Szmaragdowe? Kocham! Jesienią.
@Syla88 @kruszynka28 ja nie spałam w nocy przez prawie 4h.
Coś słabo ze snem w tym 2 trymestrze.
A tak wogole to WITAM
@Dotkass jak udaje Ci się wstawić buziaka?
Mam w telefonie w apce
A ja dziś w końcu znalazłam winko bezalkoholowe Zobacz załącznik 820217
Mow gdzie??? Tak mi się ostatnio wina chciało...nawet nie wiedziałam ze są bezalkoholowe [emoji15]
Cudnie... [emoji7]Czesc dziewczyny, na szczęście staram się czytać regularnie więc chyba jestem na bieżąco mniej więcej
@Sylviia ja uwielbiam wino, brakuje mi tego smaku i planowałam zamówić przez internet kilka butelek, na urlop, ale nie zdążyłam. Ale na zimę kupię na pewno. Tylko ciężko niestety znaleźć wytrawne...
Co do ruchów to u mnie 15w4d i nieraz wydaje mi się, że czuję tego bąbla, ale nadal jest to zbyt rzadkie żebym miała pewność.
Jeśli chodzi o ubranka, to mi też trudno zapamiętać co do czego służy i jak się nazywa, ale mąż mnie pociesza, że się nauczymy. W ogóle, już miałam kilka momentów paniki, że my przecież nic nie wiemy o małych dzieciach, jak my to ogarniemy!! Ale on twardo stoi na stanowisku, że wszystkiego się nauczymy i damy radę staram się mu wierzyć...
A ja jestem już na urlopie i odpoczywam. To mój widok z sypialni przez najbliższe 2 tygodnie
Spokojnie...po pierwsze się nie denerwować...długo siedział?Kurde nasz 2latek miał kleszcza :/ dzwonilismy na ip do szpitala i nie dają już profilaktycznie antybiotykow. Kazali skontaktowac sie z pediatra, ale on też pewnie nie biedzie chcial dac. Nie wiem co zrobic:/ kleszcza dam jutro do laboratorium
Widziałam, ze temat psi na tapecie...ja od urodzenia wychowywana wśród psów...miałam kiedy dalmatyńczyka (kupiłam go sobie za pieniądze, które dostałam na komunie) jaki on był mądry i cudny [emoji173]️...później już nasz wspólny pies labrador czarny (bardzo chciałam czarnego), teraz mamy suke (moja pierwsza w życiu, zawsze mieliśmy psy)...rasy kundel [emoji12]