reklama
Aż mnie zabolały jak sobie przypomniałam grrr przerabiałam to samo!!!!No Cycuchy mniej ale w tej ciąży to wogole lepiej. Pamiętam ze w poprzedniej nawet podczas jazdy samochodem na nierównościach bolały mega. Teraz jest o niebo lepiej.
I ja zachodzę w głowę jak to jest, ta sama kobieta, ten sam mężczyzna, niby ciąża jak ciąża, a każda inna... Moja Mama w ciąży ze mną (jestem najstarsza) przeżywała katusze, wymiotowała tak, że wylądowała w szpitalu. W drugiej ciąży z siostrą mówiła, że było względnie, a w trzeciej nawet nie czuła, że jest w ciąży, tylko delikatnie zaokrąglił się jej brzuch, jadąc do porodu wyglądała na 5/6 miesiąc ledwie.... I jak to jest?! Nie ogarniamTo ja tak miałam z dziewczynkami, a teraz jest lux...na dodatek prawie mi nie urosły te moje cycole, z dziewczynami jak urosły tak zostały [emoji12][emoji23]
Ja mam wielkie piersi, ale nie nadają się do karmienia, więc nawet nie nastawiam się za nadto, także luzik, wielkość piersi to nie problem. Moja znajoma, generalnie z niewielkim A karmiła rok swoją córkę!A moje już w sumie nie bolą, tylko rano ewentualnie, a rozmiar z A przeszedł na niewielkie B. :/ Boję się, że nie będę mogła karmić przez tą moja niekobiecą urodę
No to jakieś pocieszenie w sumie, dziękuję aczkolwiek karmienie nie jest najważniejsze, nie będę nic robiła na siłe i za wszelką cenę a co do ciąż, każda jest inna, bo każde dziecko jest inne, jedyne i niepowtarzalne Myślę, że to dlatego
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja mam 75i powiem Wam ze jak karmiłam na leżąco to karmiłam górna piersią bo inaczej ta bym przygniotła [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zdrowe podejście co do karmienia, brawo!!! A co do ciąży to może właśnie to jest odpowiedź na moje pytanieNo to jakieś pocieszenie w sumie, dziękuję aczkolwiek karmienie nie jest najważniejsze, nie będę nic robiła na siłe i za wszelką cenę a co do ciąż, każda jest inna, bo każde dziecko jest inne, jedyne i niepowtarzalne Myślę, że to dlatego
Jak to i!? Jak przypominam sobie jak pisałaś ile ważysz i ile masz wzrostu to nie wierzę, na tym foto sprzed jakiegoś czasu masz ciało jak modelkaJa mam 75i powiem Wam ze jak karmiłam na leżąco to karmiłam górna piersią bo inaczej ta bym przygniotła [emoji23][emoji23][emoji23]
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Dziewczyno, a z czego Ty chciałaś się odchudzać? Myśle, że Tobie te 4 kg do przodu nie zaszkodza na bank[emoji9]Jej dziewczyny jak ja bym chciała nie tyć. Ja juz mam 4 kg do przodu. Ja w cyklu w ktorum się udało miałam w domu gładź i malowanie i jedliśmy gotowe rzeczy ze sklepu i zamiast przy pracy schudnąć przytyłam 2 kg i jak się okazało zalicza się to już do ciąży bo @ nie przyszła i z ćwiczeń i odchudzania nic nie wyszło.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Mam to samo. Bola mnie plecy, że aż boję się myśleć co to będzie kolo grudnia.Dziewczyny co na ból pleców?? Tak mnie bolą że coś czuję że czeka mnie kolejna nieprzespana noc
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Zdrowe podejście co do karmienia, brawo!!! A co do ciąży to może właśnie to jest odpowiedź na moje pytanie
Jak to i!? Jak przypominam sobie jak pisałaś ile ważysz i ile masz wzrostu to nie wierzę, na tym foto sprzed jakiegoś czasu masz ciało jak modelka
Dziękuje ale wazę naprawdę tyle ile napisałam...dużo ćwiczyłam przed ciąża i nie widać po mnie tak bardzo
reklama
Chrząszczyk
Tak, są powiększone i ciezsze ale nie bola. Wyczytałam ostatnio w aplikacji, że około 15-16 tyg może wydobywać się już siara. Z ciekawości nacisnelam i faktycznie coś mi tam ciutkę leci przezroczystego.Was też już nie bolą tak piersi?