DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Was też już nie bolą tak piersi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolały bardzo krótko, jakoś do ok 6 tygodniaWas też już nie bolą tak piersi?
Was też już nie bolą tak piersi?
Mam identycznie, ale muszę przytrzymywac je ból taki jakby z 10kg ważyła jedna [emoji23]Mnie bolą tylko wtedy, gdy zdejmuje stanik i wypadają [emoji6]
Mam identycznie, ale muszę przytrzymywac je ból taki jakby z 10kg ważyła jedna [emoji23]
Witaj! Super, że wszystko ok i gratuluję synaCześć dziewczyny,
Ja również chciałabym do Was dołączyć
Termin mam na 23 lutego i po badaniach prenatalnych okazało się, że czekamy na Synka. Mam już córeczkę (2,5 roku).
Czuję się dobrze. U mnie brzuch już widoczny... W pierwszej ciąży miałam taki minimum 2 miesiące później
Życzę Wam spokojnych najblizszych miesięcy i dużo zdrówka dla Was i Maluchów.
Właśnie uświadomiłaś mi, że nie bolą mnie piersi... Nic a nic, tylko stanik taki ledwie, ledwie zrobił sięWas też już nie bolą tak piersi?
W ciąży z synem spałam w staniku bo przy ściąganiu ból do spiszczenia był... Kurde w tej ciąży wszystko jest inne!Mam identycznie, ale muszę przytrzymywac je ból taki jakby z 10kg ważyła jedna [emoji23]
W ciąży z synem spałam w staniku bo przy ściąganiu ból do spiszczenia był... Kurde w tej ciąży wszystko jest inne!
No Cycuchy mniej ale w tej ciąży to wogole lepiej. Pamiętam ze w poprzedniej nawet podczas jazdy samochodem na nierównościach bolały mega. Teraz jest o niebo lepiej.