reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Was też już nie bolą tak piersi?

Mnie bolą tylko wtedy, gdy zdejmuje stanik i wypadają [emoji6]

16ud3e3kpztre1wh.png

Cześć dziewczyny,

Ja również chciałabym do Was dołączyć:-) :)
Termin mam na 23 lutego i po badaniach prenatalnych okazało się, że czekamy na Synka. Mam już córeczkę (2,5 roku).

Czuję się dobrze. U mnie brzuch już widoczny... W pierwszej ciąży miałam taki minimum 2 miesiące później ;)

Życzę Wam spokojnych najblizszych miesięcy i dużo zdrówka dla Was i Maluchów. :tak:
Witaj! Super, że wszystko ok i gratuluję syna :)
@Anifen przykro mi, że przyszły do Was takie wiadomości na tydzień przed ślubem. Jestem przekonana, że wszystko pójdzie po Waszej myśli i tego Wam życzę :)
Was też już nie bolą tak piersi?
Właśnie uświadomiłaś mi, że nie bolą mnie piersi... Nic a nic, tylko stanik taki ledwie, ledwie zrobił się ;)

Dziewczyny zmotywowałam się dziś i ruszyłam na miasto, jutro jedziemy do znajomych w odwiedziny bo kupili dom i już tak długo przekładamy naszą wizytę przez moje złe samopoczucie, że już mi głupio o_O Trzebabylo kupić prezent i pochodziłam z synkiem i moja siostra dołączyła do nas po pracy. Oczywiście rwa dalej dokucza, nie mogłam wsiąść do samochodu, żeby wrócić do domu:(

reklama
Do góry