reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Produkcja trwa. Niestety ja puki co bez doświadczenia i z sn i cc i co za tym idzie z dziećmi. Był nawet czas, że myślałam - nie udaje się bo pewnie byłabym zła mamą. Człowiek czasem różnych myśli się chwyta. A nasze oczekiwanie miało dwie cyfry.

Ja wciąż w wirze porządków. Przerzucam komode pozbawiając się zbędnych rzeczy.

Na obiad chłodnik. I pierożki z kaszą gryczaną.
Tak miało być i tak jest dobrze :) ja po poronieniu 2 lata temu zaniechałam starań, bo i tak mi się życie pokomplikowalo. Teraz wiem, że to nie był dobry czas na dziecko, ale samo doświadczenie na pewno było po coś. :) Tak jak i twoje czekanie :) ja też dzisiaj wyrzucałam zbędne rzeczy. Tymi porządkami zmęczyłam się chyba bardziej niż gdybym poszła do pracy ;)

A ja porastam włosami jak niedźwiedzica [emoji30] najwyraźniej kipię testosteronem. Na bikini nieśmiało wyłania się coraz więcej włosków. Mam cichą nadzieję, że to w końcu wyhamuje i nie będę musiała zaczynać z laserem od zera. Ale najsmieszniej jest na brzuchu. Porasta meszkiem coraz bujniej [emoji23] to są centymetrowe włoski! Na szczęście jasne i cienkie więc nie wygląda to tragicznie, ale mogę je sobie czochrać [emoji23] mam nadzieję, że po ciąży to się cofnie.

reklama
Tak miało być i tak jest dobrze :) ja po poronieniu 2 lata temu zaniechałam starań, bo i tak mi się życie pokomplikowalo. Teraz wiem, że to nie był dobry czas na dziecko, ale samo doświadczenie na pewno było po coś. :) Tak jak i twoje czekanie :) ja też dzisiaj wyrzucałam zbędne rzeczy. Tymi porządkami zmęczyłam się chyba bardziej niż gdybym poszła do pracy ;)

A ja porastam włosami jak niedźwiedzica [emoji30] najwyraźniej kipię testosteronem. Na bikini nieśmiało wyłania się coraz więcej włosków. Mam cichą nadzieję, że to w końcu wyhamuje i nie będę musiała zaczynać z laserem od zera. Ale najsmieszniej jest na brzuchu. Porasta meszkiem coraz bujniej [emoji23] to są centymetrowe włoski! Na szczęście jasne i cienkie więc nie wygląda to tragicznie, ale mogę je sobie czochrać [emoji23] mam nadzieję, że po ciąży to się cofnie.

Dziękuję ;) i ja też tak porastam szybko. Rano paszki ciach, a wieczorem już widać. Na brzuszku też meszek.

Jadę na wizytę
Proszę o kciuki

Zaciskam

16ud3e3kpztre1wh.png

@Shemshi aaaa hahaha mam identyko z wlosami [emoji23] w takim tempie to sa miesiac bede mogla warkoczyki plesc na brzuchu [emoji23]
O innych czesciach ciala nawet nie wspomne [emoji85]

@asieek bedzie dobrze :) samych superanckich wiadomosci zycze [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Shemshi aaaa hahaha mam identyko z wlosami [emoji23] w takim tempie to sa miesiac bede mogla warkoczyki plesc na brzuchu [emoji23]
O innych czesciach ciala nawet nie wspomne [emoji85]

@asieek bedzie dobrze :) samych superanckich wiadomosci zycze [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to będziemy miały prawdziwych mężczyzn [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry