Witam wszystkich, muszę się przyznać, że podczytuję Was od dłuższego czasu, a z racji tego, że jestem osobą raczej nieśmiałą nie miałam odwagi jakoś napisać. Bałam się też, że to może za wcześnie na radość, no ale teraz jestem już pewna, że chciałabym dołączyć jeśli mnie przyjmiecie Mam 26 lat, to moje pierwsze dziecko, termin na 26. 02.2018, na USG ostatnim w 12 tygodniu dowiedziałam się, że na "chyba" dziewczynka, chociaż ja nadal uważam, że będzie chłopak. Mam nadzieję, że 5 września uda się już podejrzeć na 100 % pleć Mam nadzieję, że zostanę przyjęta. Pozdrawiam
reklama
@izabelaaa @Shemshi
Dziewczyny bedzie dobrze, pamiętajcie że to przejściowe, ciaza wiecznie trwać nie bedzie, to tylko 9 miesięcy a potem już opiekowanie sie małym człowieczkiem wiec dacie radę, trzeba wytrzymać. Cierpliwie odpoczywajcie i sie poprawi :*
Witaj u nas @Andi0504 gratulacje
Dziewczyny bedzie dobrze, pamiętajcie że to przejściowe, ciaza wiecznie trwać nie bedzie, to tylko 9 miesięcy a potem już opiekowanie sie małym człowieczkiem wiec dacie radę, trzeba wytrzymać. Cierpliwie odpoczywajcie i sie poprawi :*
Witaj u nas @Andi0504 gratulacje
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Jasne, przyjmujemy[emoji4]witajWitam wszystkich, muszę się przyznać, że podczytuję Was od dłuższego czasu, a z racji tego, że jestem osobą raczej nieśmiałą nie miałam odwagi jakoś napisać. Bałam się też, że to może za wcześnie na radość, no ale teraz jestem już pewna, że chciałabym dołączyć jeśli mnie przyjmiecie Mam 26 lat, to moje pierwsze dziecko, termin na 26. 02.2018, na USG ostatnim w 12 tygodniu dowiedziałam się, że na "chyba" dziewczynka, chociaż ja nadal uważam, że będzie chłopak. Mam nadzieję, że 5 września uda się już podejrzeć na 100 % pleć Mam nadzieję, że zostanę przyjęta. Pozdrawiam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Shemshi
Eh.. przynajmniej tutaj teraz będę na bieżąco, bo już nie nadążałam przykro mi tylko, że tak wyczekiwane wakacje nie będą już takie beztroskie, bo na pewno będę się martwić. Jedziemy na Chorwację, ale wybraliśmy takie miejsce aby szpital był blisko i po prostu jak cokolwiek mnie zaniepokoi to od razu pojadę. A może to właśnie takiego resetu psychicznego mi teraz potrzeba najbardziej i pełnego luzu tylko z tym seksem lipa, bo się mąż teraz będzie bał
NianiaOgg
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie nowe forumowiczki!
Prenatalne ok. Wszystkie parametry w normie! Hurra . Maleństwo ma 7,4cm.
I najlepsze to to, że z chłopaka określonego 11t3d stało się dziewczynka . Na pytanie na ile procent Pani dr powiedziała ze na bardzo dużo . Nie mieliśmy żadnych preferencji, bo mamy juz to i to.
Czyli tak jak mówiłam, za chwilę połowa wcześnie określonych chłopców okaże się dziewczynkami .
Trochę nas ta wiadomość zszokowala, bo od prawie 2 tyg. mówiliśmy z mezem o chlopcu i juz się trochę nastawilismy. Chociaż teraz sprawdza się typ męża, bo od początku mówił ze wie, ze będzie dziewczynka, bo jestem jak w ciąży z Danusia .
I znów nie mogę się doczekać kolejnej wizyty - 05.09, bo chce potwierdzić płeć . Teraz czuję się jakos tak "na dwoje babka wrozyla".
Prenatalne ok. Wszystkie parametry w normie! Hurra . Maleństwo ma 7,4cm.
I najlepsze to to, że z chłopaka określonego 11t3d stało się dziewczynka . Na pytanie na ile procent Pani dr powiedziała ze na bardzo dużo . Nie mieliśmy żadnych preferencji, bo mamy juz to i to.
Czyli tak jak mówiłam, za chwilę połowa wcześnie określonych chłopców okaże się dziewczynkami .
Trochę nas ta wiadomość zszokowala, bo od prawie 2 tyg. mówiliśmy z mezem o chlopcu i juz się trochę nastawilismy. Chociaż teraz sprawdza się typ męża, bo od początku mówił ze wie, ze będzie dziewczynka, bo jestem jak w ciąży z Danusia .
I znów nie mogę się doczekać kolejnej wizyty - 05.09, bo chce potwierdzić płeć . Teraz czuję się jakos tak "na dwoje babka wrozyla".
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@NianiaOgg super [emoji16] i masz racje, jeszcze dużo siusiaków może "odpaść" [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Ogien121212
Witam wszystkie nowe mamusie.