reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Co do rozwiązania bardziej bałabym się narkozy jak bólu porodowego. Boję się uspania.

W necie dużo historii o sn przeważnie te złe. Dobrych raczej tak nie opisują.
Nie czytam unikam nie nakręcam się.

Te dobre też muszą być. I do sn i do cc. Ważne w dobre ręce trafić.

Mam nadzieję urodzić sama. Oczywiście gdyby coś miało być nie tak to zgodzę się na cc.

Co do zatkanego noska. Miewam. Używam wody morskiej. Może maść majerankowa da radę ulżyć? Albo nawilżacz zakup. Ja już oglądałam i myślę. . . Choć zimą można ręcznik mokry na grzejnik dac.

reklama
Czesc dziewczyny. Wpadłam tylko na chwilkę przywitać się. Wróciłam z moich ukochanych gór, ale niestety malo wypoczęta. Musze teraz nadrobić to co nagryzmolilyscie[emoji4]. Miłego dnia. Lecę na sniadanie, bo drastyczne ssanie się wlaczylo[emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dotkass, przepraszam ale dopiero teraz odpisałaś Ci na wiadomość priv ale dziękuje, że pamiętała o sprawie. [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie cały czas nawilżam, nawet ostatnio na noc z bezradności psiknelam xylomerazolin- i niestety nic zupełnie nie odetkało nosa.

Spróbuj sól fizjologiczna, sól morska i ewentualnie maść majerankowa

16ud3e3kpztre1wh.png

Co dorozwiązania bardziej bałabym się narkozy jak bólu porodowego. Boję się uspania.

W necie dużo historii o sn przeważnie te złe. Dobrych raczej tak nie opisują.
Nie czytam unikam nie nakręcam się.

Te dobre też muszą być. I do sn i do cc. Ważne w dobre ręce trafić.

Mam nadzieję urodzić sama. Oczywiście gdyby coś miało być nie tak to zgodzę się na cc.

Co do zatkanego noska. Miewam. Używam wody morskiej.

Malo kiedy daja narkoze do cesarki. Daja ja w sytuacji naglego ratowania zycia i/lub zdrowia albo gdy nie mozna wbic sie w kregoslup, no i pare tam jeszcze wskazan.
Cesarka glownie jest ze znieczuleniem w kregoslup.
A narkoza jest spoko. Zasypiasz i tyle :)

Aaa no u mnie z SN to nie taka prosta sprawa bo u mnie SN wchodzi w gre tylko i wylacznie z epiduralem [emoji38] jakby bylo jakiekolwiek przeciwskazanie do wziecia epiduaralu to w zyciu ale to w zyciu nikt mnie nie zmusi do SN. Wtedy to i do Honolulu pojechalabym na cesarke [emoji38]

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

reklama
Do góry