reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Hej dziewczynki.

Ktoras mieszka w niemczech?
Zaczynam rozwazac porod w Niemczech bo Holandia jest popie*dolona na punkcie naturalnego porodu i srednio ufam holenderskim lekarzom pod tym wzgledem :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co znaczy, że są popier....? Nie chcą robić cc i za wszelką cenę chcą, żeby rodzić SN? Czy jak?

Później wrzucę jak już wrócimy do domu, teraz spakowała już sukienkę...a iść do Mohito zawsze warto, ja tam zawsze coś znajdę i to w dobrej cenie...kocham ten sklep ze względu na super materiały, modele i żywe kolory...a brzuch oczywiscie pokazać [emoji6]

16ud3e3kpztre1wh.png

A na moje wielkie dupsko tam nie ma ciuchów :p

Dorcia ja jestem w szpitalu kochana od srodu wyskoczylo mi cisnienie i plamilam maluchy rosna jak na drozdzach zobaczymy czy jutro mnie wypuszcza czy nie.
Pisalam do Ciebie na priv jakis czas temu nie odpisalas niestety.
A pozatym oddzywalabys sie czesciej!!
Ja pitole dopiero zobaczyłam wiadomość :) kurde [emoji14] obiecuję poprawę :) liczę na to,że jutro będziesz w domu :)

reklama
O matko, przeżywasz 4 z przodu, ja półtora roku temu miałam 5 z przodu, to jest wielki rozmiar. Zeszłam do 44 ale teraz przez to leżenie to czuję że zbliżę się do tej znienawidzonej 50 [emoji22]

Ja nie przeżywam, nie jestem z tych lasek, które będąc szczupłymi, gdy przytyją 2 kg lamentują...ja tylko napisałam, ze z tych "większych" rozmiarów tez można coś w mohito znaleźć. W dupie mam to jaki nosze rozmiar i ile wazę, lubię siebie i uważam, ze nie należy się "zapuścić" ale tez płacz przy dodatkowych 2 kg nie ma sensu...wazę w tej chwili powyżej 80 kg przy wzroście 160 kg) może po mnie nie widać, bo mam sporo masy mięśniowej i cycki tez robią swoje), ale wazę i nie zamierzam robić na sile tak, by wrócić do wagi nastolatki 47 kg bo jest to niemożliwe. Metabolizm z wiekiem się zmienia...wygląd i budowa także...najważniejsze to kochać siebie i mieć poczucie, ze jest się pięknym nawet z dodatkowymi kg [emoji6]

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry