reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Nie martw się - zaczyna się nowy cykl i kolejna szansa [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratuluje Dziewczyny pięknych wyników!! [emoji173]️[emoji173]️
@Brazowooka głowa do gory [emoji8] kolejny cykl, kolejne szanse, chociaz wiem jak boli to oczekiwanie i te niepowodzenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Daje rade, dzięki za słowa wsparcia. A wam z całego serca kibicuje. [emoji173]️

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Brazowooka na pewno sie uda nastepnym razem!

Ja dzis zrobilam drugi test, po poludniu. Druga krecha nadal jest. O tych torbielach sie nasluchalam i troche mam pietra, ale bedzie co ma byc.

To podobnie jak ja ostatnia mialam 25 kwietnia wczoraj bylam na wizycie i bylo wodac pecherzyk z małą kropeczka kolejna wizyta za dwa tygodnie

@Brazowooka na pewno sie uda nastepnym razem!

Ja dzis zrobilam drugi test, po poludniu. Druga krecha nadal jest. O tych torbielach sie nasluchalam i troche mam pietra, ale bedzie co ma byc.
Nie martw się na zapas torbiela :) masz w domu duphaston albo luteine? A dziewczynom gratuluję wysokich bet :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej i ja mam wyniki bety, nie wiem czy nie za nisko bylo 37mlU a jest 76mlU. Rośnie, tylko czy nie powinno byc wiecej skoro @ byla 10.05 ? Chyba ze owulacja byla pozniej i po rpstu jest wczesniej niz 4 tydzień? No ale chyba nie ma co sie martwic skoro na razie rosnie ? :)

reklama
Hej i ja mam wyniki bety, nie wiem czy nie za nisko bylo 37mlU a jest 76mlU. Rośnie, tylko czy nie powinno byc wiecej skoro @ byla 10.05 ? Chyba ze owulacja byla pozniej i po rpstu jest wczesniej niz 4 tydzień? No ale chyba nie ma co sie martwic skoro na razie rosnie ? :)

Moim zdaniem jest dobry przyrost, a ciąża jeszcze młoda. Nawet jesli liczyć "standardowo", to owulacje miałaś około 25 maja wiec jestes naprawdę świeżo po zapłodnieniu. Beta powinna po dwóch dobach zwiększyć sie o jakieś 80% wiec przyrost jest jak najbardziej ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry