Brazowooka
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny takich wyników. Ja dostałam @ [emoji22]
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny
Ostatni okres miałam 26 kwietnia. Test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny. Jutro mam pierwszą wizyte u ginekologa. Od kilku dni mam straszne mdłości ( i to nie tylko poranne). Ciekawa jestem co jutro powie lekarz.
Nie martw się na zapas torbiela masz w domu duphaston albo luteine? A dziewczynom gratuluję wysokich bet@Brazowooka na pewno sie uda nastepnym razem!
Ja dzis zrobilam drugi test, po poludniu. Druga krecha nadal jest. O tych torbielach sie nasluchalam i troche mam pietra, ale bedzie co ma byc.
Hej i ja mam wyniki bety, nie wiem czy nie za nisko bylo 37mlU a jest 76mlU. Rośnie, tylko czy nie powinno byc wiecej skoro @ byla 10.05 ? Chyba ze owulacja byla pozniej i po rpstu jest wczesniej niz 4 tydzień? No ale chyba nie ma co sie martwic skoro na razie rosnie ?