Ja polecialam odrazu i nic nie bylo oprocz torbeli. test i beta w dniu spodziewanej @ następnego dnia gin i nic nie bylo [emoji14] "pani Katarzyno niech Pani przyjdzie tak około 8tyg wtedy juz wszystko bedzie jak trzeba" tylko ze ja to w ogóle sie pospieszylam z wizyta, nie myślałam ze na nastepny dzien sie dostane na NFZ
reklama
Ja polecialam odrazu i nic nie bylo oprocz torbeli. test i beta w dniu spodziewanej @ następnego dnia gin i nic nie bylo [emoji14] "pani Katarzyno niech Pani przyjdzie tak około 8tyg wtedy juz wszystko bedzie jak trzeba" tylko ze ja to w ogóle sie pospieszylam z wizyta, nie myślałam ze na nastepny dzien sie dostane na NFZ
No bo dzień po spodziewanej @ to za wczesnie zdecydowanie [emoji16] to jest wtedy ok 3-4tc w zależności kiedy byla owulacja i doszło do zapłodnienia [emoji6]
Wyżej pisałam wartości bety jak sie przekładają na usg - mozna tym sobie naprawdę pomoc [emoji6] w pierwszej ciąży 29 grudnia moja beta wynosiła ponad 3000, wizyta kolejnego dnia (równo tydzień po terminie @) i zarodek był widoczny, tylko tak jak pisałam jeszcze bez serduszka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mama _zuzanki
Fanka BB :)
Kochana u Ciebie też gin zobaczył torbiel a ciąży nie?No wlasnie dlatego twierdze ze najlepiej isc kolo8tc bo serducho juz bedzie i nie bedzie stresu [emoji14]
Ja się nie mogę doczekać poniedziałku a zarazem się bardzo boje ze będzie pusto
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na którą masz wizytę? [emoji4] będziemy sie stresować razem
Wizytę mam na 16 45
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na 9:40
reklama
Shemshi
Fanka BB :)
Testy raczej nie są wadliwe. Nieraz jest po prostu tak, że test wyjdzie pozytywny ale proces zagnieżdżania się nie uda. Tak jest przy ciąży biochemicznej. Niby jest a nie ma. Dlatego najlepiej wstrzymać się z robieniem testu kilka dni, ale to łatwo powiedzieć kiedy na rynku są testy wykrywające ciążę 7 dni po zapłodnieniu chociaż nieraz warto wiedzieć i o takich ciazach, bo może niektóre są do uratowania. To trochę brutalne, ale nasz organizm pozbywa się zarodków z uszkodzonym DNA. Zawsze zostaje beta Hcg, jak rośnie znaczy zarodek się rozwija ja chyba nie wytrzymam i we wtorek pójdę na to USG. Może będzie już coś widac 20 dni po owu...