Z 6-7 usg już mialam, bo w inviccie mi raz na tydzień robili, drugi lekarz też widział tylko jedno bobo. Zobaczymy co usg prenatalne pokaże. Zastanawiam się czy powtórzyć dzień przed usg badanie krwi, chociaż lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzebyA może tak się jeszcze jedno gdzieś kryje? Ile razy miałaś usg do tej pory?
@DorciaMamaOlka co jest z Twoim suwaczkiem? 32 tydzień pokazuje
reklama
Mimicat
Fanka BB :)
ŻYJE [emoji173] Mój trufelek ŻYJE [emoji173] machal rączkami i nóżkami jest piękny teraz radość,a jutro znowu będzie strach....3 cm szczęścia
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
4,6 cm człowieka! Mały akrobata [emoji16]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Gratulacje dziewczyny super foty
Sylviia a na wyniki Pappa nie czeka się dłużej czy się mylę? 1 dzień przed usg i tak nic nie da. Same Pappa tak jak dziewczyny piszą nie dają miarodajnych wyników, tylko z usg można je interpretować. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale to już niedługo i będziesz mogła odetchnąć
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Super wieści!!!![emoji173]️ŻYJE [emoji173] Mój trufelek ŻYJE [emoji173] machal rączkami i nóżkami jest piękny teraz radość,a jutro znowu będzie strach....3 cm szczęścia
Śliczny akrobata[emoji173]️
— Phil Bosmans
Z 6-7 usg już mialam, bo w inviccie mi raz na tydzień robili, drugi lekarz też widział tylko jedno bobo. Zobaczymy co usg prenatalne pokaże. Zastanawiam się czy powtórzyć dzień przed usg badanie krwi, chociaż lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzeby
Ja bym powtórzyła,nic nie zaszkodzi!!!
Minia86
Fanka BB :)
A ja by zrobiła od razu Nifty. Ktoś wspomniał, że siostra Twojej mamy miała ZD. Mnie usg by nie uspokoilo. Znam 2 przypadki, gdzie prawdopodobienstwo wynosilo 1:42 i Nifty za kazdym razem wychodzilo prawodlowo. Po prostu uwazam, że lepiej wiedzieć na 100% (niezaleznie od ew. dalszych decyzji).
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A mnie nadal jest niedobrze i chce mi się spać :/
Czemu nie możesz się napić tej kawy?
Witaj w klubie...właśnie spałam 3 h...a wcześniej było mi tak niedobrze, za masakra...jak się cieszę ze jestem już na l4
ŻYJE [emoji173] Mój trufelek ŻYJE [emoji173] machal rączkami i nóżkami jest piękny teraz radość,a jutro znowu będzie strach....3 cm szczęścia
Wiedziałam [emoji16] super, super [emoji16]
— Phil Bosmans
Cudny widok [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na wyniki czekałam 4 godzGratulacje dziewczyny super foty
Sylviia a na wyniki Pappa nie czeka się dłużej czy się mylę? 1 dzień przed usg i tak nic nie da. Same Pappa tak jak dziewczyny piszą nie dają miarodajnych wyników, tylko z usg można je interpretować. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale to już niedługo i będziesz mogła odetchnąć
Dotkass
Na wyniki czekałam 4 godz
Poważnie tylko 4 h??? Mi powiedzieli, ze na wynik będę czekała około tygodnia. Wraz z opisem lekarza, który wykonywać będzie usg oczywiście
Ale ja jeszcze usg nie miałam, tylko test pappa z krwiPoważnie tylko 4 h??? Mi powiedzieli, ze na wynik będę czekała około tygodnia. Wraz z opisem lekarza, który wykonywać będzie usg oczywiście
reklama
Dotkass
Ale ja jeszcze usg nie miałam, tylko test pappa z krwi
No wiem wiem, tylko myślałam ze to na test z krwi tyle się czeka...a okazuje się ze to na wszystko z opisem