mavika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się pogoda Małgosia, Kinga lub Zosia dla dziewczynki. I tu mamy zgodność co do imion dla dziewczynki. Natomiast dla chlopca nie mamy w ogóle zgodności. Mi się podoba Czarek albo Szymon, a mojemu Staś albo uwaga Sławek A akurat mam przeczucie, że rośnie chlopak
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też urodziła się w maju ale ja zaopatrzylam się w polar I kurtkę Fo noszenia w chuscie, mega rozwiązanie, a zimą to już wogole. Nasze wyjście na dwór trwało 10 minut, bo tylko bach chusta i kurtka czy polar na nas i hej na dwór [emoji123]@tialana to poleciałas
@Lejla.jm właśnie też myślę o chuscie ratowała mi życie z Andrzejem ale on się urodził w maju jakoś pod kurtka słabo to widzę. Kupię ta dostawke bo zamierzam dużo chodzić a młody będzie miał 5 lat i moich dystansow po 13 km nie ujdzie
Dziewczyny a co myślicie o farbowaniu włosów w I trymestrze?
A no właśnie ja będę mieć ok 22 miesięcy różnicy między maluchami, więc niecałe 2 lata dlatego jednak postawię na podwójny wózek. Choć jeszcze zobaczymy bo jest dużo czasu zanim maluszek będzie jeździł w spacerówce więc zobaczymy jak pierworodny ustosunkuje się do jazdy wózkiemNa połówkowym może ty mnie wyprzedzisz albo Ja się cofne z terminem,kto wie [emoji23][emoji12]
Co do dostawki to znajomi maja i sobie chwala to cudo u nas też bėdzie to,że młodszy będzie miał 3latka i on już nie bardzo chce we wózku siedzieć tylko chodzić.Mój starszak jak miał 3 latka to się młodszy urodził i też bez wózka już był.
To zakeży jaka różnica wieku będzie między dziećmi bo jakbym miała 2 lata to na pewno bym kupowała podwójny.
A wizyta to następna mam z położna 10.08 a USG to dopiero połówkowe.