Chrząszczyk
Fanka BB :)
Mój Ignaś jest z 3 czerwca.KasiaK89, i inne dziewczyny które wybierają się na wesela, ja 26.08 idę na ślub przyjaciólki i w dodatku jestem światkiem a 02.09 idziemy do mojej kuzynki i Magdzia moja będzie druhną małą więc trzeba się jakoś prezentować i sprawiłam sobie taką kieckę, nie wyglądam w niej nawet w połowie tak jak ta modelka ale nie jest źle
Chrząszczyk, ja mam taki sernik kropla rosy i na nim ta beza właśnie się tak ciągnie i z cukru robią się takie kropelki karmelu jakby rosa, może tak powinno być
coldold, miałam kiedyś podobną sytuację, samochód stary więc ubezpieczyciel orzekł szkodę całkowitą, tak też wypłacili a samochód został naprawiony we własnym zakresie i nawet parę groszy po przodu na tym wyszło
Chrząszczyk, o jak fajnie a którego się synek urodził? Moja Magdzia 15.06 byłaś ti wtedy na czerwcówkach? Nie pamiętam Cię.
Termin mam na 19.02 z OM ale miałam rozregulowane cykle i owulację widocznie później bo maluszek na usg był tydzień młodszy ale wszystkie wymiary proporcjonalne i moje dzieci zawsze wyprzedzały termin więc mam się nie martwić bo pewnie nadrobi. Jestem po dwóch cc więc teraz też jak skończę 38 tydzień to na cc pojedziemy
Twoja corcia to moja imienniczka.
Nie kojarzysz mnie z czerwcowek ponieważ mnie tam nie bylo[emoji38]Nie udzielałam się forach.
Pozdrawiam.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom