reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja mam termin na 24 lutego, a badania mamy wykonać między 11 sierpnia - 18 sierpnia.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widzialam taki piekny uniwersalny wozeczek 3w1....cos w moim stylu stan idealny (z drugich rak) i za grosze. Ale chyba bylabym wariatkom gdybym juz kupila ?
Jeśli myślisz,że to ten który sobie wymarzyłaś itd i masz gdzie go przechować to czemu nie,Ja z pierwszym synkiem też szybko kupiłam wózek bo nadażyła się super cena a że my wszystko musieliśmy kupić od skarpetki aż po wózek no to nie wyobrażałam sobie czekać do narodzin albo kupować wszystko naraz,rozłożyłam zakupy na raty i w każdym miechu coś się uzypełniało ;) w zabobony nie wierzę [emoji6]Teraz czeka mnie zakup wózka bo swó sprzedałam i dzisiaj znalazłam coś co mi się bardzo podoba i cena idealna.
A czy któraś z was wyrywała zęba w ciąży? zaczęłam leczyć przed ciążą zęby ale nie zdarzyłam wyrwać i teraz mi daje w du** tak że musiałam dzisiaj wypić apap. :eek:
Leczyłam sporo zębów w ciaży ale niestety nie wyrywałam,a myślisz że nie da sie uratować inaczej zęba trzeba wyrywać?Myślę że z wyrwaniem nie powinlo być problemu ale musisz iść do dentysy i on zadecyduje.
Dziewczyny to na kiedy Wy macie te terminy jak juz niektóre po prenatalnych? Ja dopiero za 3 tygodnie mam i to nie będę miała skończonego 12 tc. A tu czytam, że ktoś jest w 13 tc i termin na luty? Jak to możliwe? :-) Termin mam na 20 lutego.
Według okresu mam na 2.02 ale przesunał mi się na 31.01 a prenatalne będę mieć już w ta środę!

Powodzenia na wizytach brzuchatki[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji5][emoji6]

85993e3ksw5is4sh.png

Ja mam usg genetyczne 1.08 i to będzie 12t2d. Lekarz do którego się zapisywalam mówił że musi być skończony 12 tydzień. Termin mam na 10 lutego

A czy któraś z was wyrywała zęba w ciąży? zaczęłam leczyć przed ciążą zęby ale nie zdarzyłam wyrwać i teraz mi daje w du** tak że musiałam dzisiaj wypić apap. :eek:
Kilka lat temu kiedy byłam w ciąży dopadł mnie ząb, którego nie dało się uratować. Był do usunięcia. Moja dentystka nie zgodziła się na usunięcie ponieważ był to I trymestr, a na tym etapie ciazy nie dokonuje się tego typu zabiegów stomatologicznych. Grozi prawdopodobnie poronieniem. Z bólu chodziłam po ścianach ponieważ wzbranialam się przed tabletkami przeciwbólowymi. Trafiłam do innego dentysty i tamten wyrwał mi tego zęba. Uznał, że większa szkodliwość jest w tym, że nie śpię po nocach z bólu i nie ma sensu tego stanu przedłużać.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry