martula1985
Fanka BB :)
Wydaje Ci się, po prostu jesteśmy bardziej wrażliwe i drażliweJa to mam wrażenie że zawsze najwięcej nerwów spada na mnie jak jestem w ciąży.
**dziewczyny czy ciśnienie 130/80 jest ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje Ci się, po prostu jesteśmy bardziej wrażliwe i drażliweJa to mam wrażenie że zawsze najwięcej nerwów spada na mnie jak jestem w ciąży.
Bardzo dobre ciśnienie.Wydaje Ci się, po prostu jesteśmy bardziej wrażliwe i drażliwe
**dziewczyny czy ciśnienie 130/80 jest ok?
Pytam bo mi się też wydaje że OK, tym bardziej że czuję się dobrze, a w poprzedniej ciąży przy takim ciśnieniu moja ówczesna gin kazała brać leki [emoji31]Bardzo dobre ciśnienie.
Fakt że dużo bardziej się denerwuje ale okazji nie brakuje
GoździkDziewczyny co na bol zeba pomoze????? Jakies plukanki??? Cholera bez lekow ciezko a boli mnie od rana na dodatek glowa juz tez.
Ja mam takie samo ciśnienie.Pytam bo mi się też wydaje że OK, tym bardziej że czuję się dobrze, a w poprzedniej ciąży przy takim ciśnieniu moja ówczesna gin kazała brać leki [emoji31]
Nie denerwuj się, ja po prostu mam wszystko w pompie, teraz najważniejsze jesteśmy my i nasze robaczki
Ja tylko jedna ale koleżanka z pracy miała 2 i faktycznie mówiła ze po 2 cc szybko do siebie doszłaMam pytanie do dziewczyny, które mają za sobą minimum dwie cesarki. Jak było po drugim cc i następnym... Mnie czeka druga cesarka. Wczoraj spotkałam u lekarza dziewczyne, która po drugim cięciu czuła się o wiele lepiej niż po pierwszym, wstała po 6 godzinach i funkcjonowała całkiem ok. No i żyję z nadzieją, że i u mnie tak będzie....
Czyli jest nadzieja! Dzięki, to już druga taka opinia, która niezmiernie mnie cieszy. Jestem zawzięta i wiem, że muszę szybko ogarnąć się bo w domu pierworodny będzie na mnie czekał. W sumie po pierwszym cc myślałam, że będzie gorzej i nastawiona byłam na gorsze męki, no wakacje w spa to to nie były, ale nawet nie było tak źleJa tylko jedna ale koleżanka z pracy miała 2 i faktycznie mówiła ze po 2 cc szybko do siebie doszła
Może zaznaczają krzyżyki na ścianie ile do wyjściaDziewczyny ja mam chyba paranoję, mam wrażenie że coś mnie drapie w brzuchu od środka [emoji23]