reklama
Ruby_Charm
Fanka BB :)
Ja jestem chyba ślepa, bo nie mogę znaleźć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
@Ruby_Charm super [emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323]
Tutaj macie:
Lutowe mamy 2018
Link do: Lutowe mamy 2018
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tutaj macie:
Lutowe mamy 2018
Link do: Lutowe mamy 2018
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ruby_Charm
Ja jestem na aplikacji babyboom, więc pewnie dlatego nie mogłam znaleźć
@Paraplu jak zawsze niezawodna
Dziś wyszliśmy od lekarza, cała się trzęałam Trochę ze strachu, trochę z przejęcia, trochę z radości i trochę też z niepewności.
Fakt faktem pragnęłam tego ponad 1,5 roku, a tu teraz taka niespodzianka
@Paraplu jak zawsze niezawodna
Dziś wyszliśmy od lekarza, cała się trzęałam Trochę ze strachu, trochę z przejęcia, trochę z radości i trochę też z niepewności.
Fakt faktem pragnęłam tego ponad 1,5 roku, a tu teraz taka niespodzianka
A wie któraś może jak zrobić nasze forum aby było zamkniete? Moznaby sobie pozniej takie utworzyc zeby tzw trole nie czytaly. Na styczniowych 2016 mialysmy tak zrobione. Pozniej sie okazało ze na publicznym byl trol
gosiunia:)
Ja nawet nie wiem co to jest trol.A wie któraś może jak zrobić nasze forum aby było zamkniete? Moznaby sobie pozniej takie utworzyc zeby tzw trole nie czytaly. Na styczniowych 2016 mialysmy tak zrobione. Pozniej sie okazało ze na publicznym byl trol
Kurcze nie jestem dobra w tlumaczeniu trolle np probuja obrażać lub osmieszac uzytkownikow forum, wynosza wiadomosci i na innych grupach smieja sie z nich. Na styczniowkach podszywal sie ktos pod przyszla mamę i pisal takie glupoty ze bania mala.
Edit:
To jest madra definicja:
"rzuca w stronę wszystkich obelgami i prowokuje kłótnie. Zazwyczaj kiepsko zna się na temacie, w którym się wypowiada, ale udaje wszechwiedzącego. Stara się skłócić każdego z każdym i przeprowadza ataki personalne na osoby o różnych poglądach"
Edit:
To jest madra definicja:
"rzuca w stronę wszystkich obelgami i prowokuje kłótnie. Zazwyczaj kiepsko zna się na temacie, w którym się wypowiada, ale udaje wszechwiedzącego. Stara się skłócić każdego z każdym i przeprowadza ataki personalne na osoby o różnych poglądach"
Ostatnia edycja:
reklama
coldold
Dzień dobry dziewczyny. Jak Wam noc minęła? U mnie chyba ciut lepiej, choć mdłości się nasilają. Już chyba wolałam nie mieć na nic siły.
Co do zamkniętego forum to jestem za. Tu na publicznym na pewno nie wrzucę zdjęć brzucha czy np. bobo. Ale dostosuję się do większości.
Co do zamkniętego forum to jestem za. Tu na publicznym na pewno nie wrzucę zdjęć brzucha czy np. bobo. Ale dostosuję się do większości.