reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@coldold suuuuper! [emoji323][emoji322][emoji173]
To ktory masz dokladnie dzisiaj tydzien?

Dziewczynki jest akcja na siepomaga.pl

Kazde zdjecie z tata to 1 zlotowka od sponsora!

Wklejcie swoje fotki, udostepnijcie dalej, cokolwiek.
22 tatusiow czeka na pomoc.

Link do: SiePomaga

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny. Jestem już ciut spokojniejsza. Tydzień tak jak w suwaczku. 5t5d. Mam już założoną kartę ciąży, zalecane badania, ale żadnego skierowania. Skąd mogę wziąć? Nie uśmiecha mi się bulić za wszystko.

I jeszcze pytanko, bo wiem, że na badania związane z ciążą pracodawca jest zobowiązany dać pełnopłatne wolne. Da się to jakoś tak załatwić żeby nie wiedział, że jestem w ciąży? [emoji16]

reklama
Ja mam aktualnie 8tyd a na pierwszej wizycie byłam pod koniec5tyg i juz widać było mały punkcik migające ☺ co lekarz potwierdził jako zalążek serca. Teraz mam wizytę 4 lipca juz z pierwszymi wynikami zrobionym i mam nadzieje ze będzie juz wszystko trochę lepiej widać ☺

Cześć :) dziewczyny ile tak mniej więcej płacicie za wizyty u gina? Bo mi jak wczoraj zaspiewał 200 zł to aż mnie zatkało...

@Ogien121212 witaj w naszych skromnych progach.
Mam synka z 33tc z hipotrofia 1520g. Teraz ma zaledwie 19msc. Jak ma sie synek bo utrudnionym troszke starcie.?

Wydaje się że mój synio już prawie dogonił kolegów. Tylko drobniutki jest. Obecnie 6 lat a waga 17,5 kg i małą głowę ma.

Serducho dla mnie to zadna pewnosc :( poprzedni dzidzius mial serducho w 7tc a 10tc juz nie.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Wiem co czujesz tez to już przeżyłam ale pocieszam się ze wtedy gin od razu mówił ze może być różnie. Bolał mnie brzuch i plamiłam. Teraz cisza. Może będzie dobrze. Tylko teraz mam chyba inne podejście. Co na być to będzie.
Jest serducho!!! Wiek zgadza się z ostatnią miesiączką. 2mm.
Gratuluję. Maleństwo jak lekarz to dostrzegł. U mnie 5 mm i juz mial problem.
U mnie wczoraj burze spałam na siedząco, a dziś od rana deszcz i zapowiada się kolejny śpiący i ponury dzień.

Wiem co czujesz tez to już przeżyłam ale pocieszam się ze wtedy gin od razu mówił ze może być różnie. Bolał mnie brzuch i plamiłam. Teraz cisza. Może będzie dobrze. Tylko teraz mam chyba inne podejście. Co na być to będzie.

Gratuluję. Maleństwo jak lekarz to dostrzegł. U mnie 5 mm i juz mial problem.
U mnie wczoraj burze spałam na siedząco, a dziś od rana deszcz i zapowiada się kolejny śpiący i ponury dzień.

Może kwestia sprzętu? Mam zdjęcie USG.

1498284984-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Ogien121212 u mnie 3mm byly e srode. Widzieć widzial ale serducha nie dostrzegl i dalej sie stresuje.

Ta ciaza to nie dla mnie chyba.. Pierw stres bo puste jajo i plamienia. Teraz stres bo zarodek jest a serducha nie ma.. Ciagle mdlosci, sennosc no i te pryszcze.. ;(

@Ogien121212 u mnie 3mm byly e srode. Widzieć widzial ale serducha nie dostrzegl i dalej sie stresuje.

Ta ciaza to nie dla mnie chyba.. Pierw stres bo puste jajo i plamienia. Teraz stres bo zarodek jest a serducha nie ma.. Ciagle mdlosci, sennosc no i te pryszcze.. ;(

Będzie dobrze. Zobaczysz. Ja znów się obawiam, że nie wytrzymam do kolejnego USG, nie wiem czy ją dobrze zrozumiałam, ale kazała mi przyjść w 12 tygodniu dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć :) dziewczyny ile tak mniej więcej płacicie za wizyty u gina? Bo mi jak wczoraj zaspiewał 200 zł to aż mnie zatkało...
Z usg czy sama wizyta? Ja z usg place 180 sama wizyta 120

Chłopaki poszli pograć w piłkę, ja myślałam że trochę ogarnę w domu ale umylam włosy, wstawiłam pranie i nie mam już siły na nic więcej :baffled: tez macie taki spadek energii? Wcześniej szybko się męczyłam ale od kilku dni to jakaś tragedia

Do góry