reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Mon mon
Mnie odrzuciło od mięsa i słodkich kremów. A zjadłabym sobie Jagodzianki albo pierogi ruskie zasmazane z sosem czosnkowym. :D

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie dobrze. Zobaczysz. Ja znów się obawiam, że nie wytrzymam do kolejnego USG, nie wiem czy ją dobrze zrozumiałam, ale kazała mi przyjść w 12 tygodniu dopiero.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam jak wychodzilo 7 tydzien i kazal przyjsc z kompletem badan za 3 tyg

Ja od wczoraj kiepsko się czuję,doszły mdłości i z doświadczenia wiem,że już tak pociągnę do 4 miesiąca. Tragedia. Żołądek ciągle boli,niedobrze jest. Eh. Pewnie zacznie się poranne wiszenie nad toaletą,jak było w dwóch poprzednich ciążach. Słabo mi od tych upałów. Do tego ciągle płaczę o nic. Mój mąż już nie wie o co mi chodzi ;-) hehe Co do jedzenia to na myśl o nim już mnie mdli. Ani do słodkiego ani tym bardziej do kwaśnego mnie nie ciągnie,tak jak poprzednio. Ciągle mam kwaśny posmak w ustach zresztą.Najlepiej przyswajam owoce.

Co do wizyty to płacę 90 zł z usg.

Cześć dziewczyny

Dawno nie pisałam ale regularnie czytam cieszę się, że powoli uspokaja się u lutówek. Za mną druga już wizyta i widać było pulsujące serduszko wg OM 8.2 a USG 7.4 dalej mnie męczą mdłości ale już mniej tylko do tego mam kiepsko bo miałam umówioną wizytę na usunięcie zatrzymanej 8 chirurgicznie ale okazało się, że mam ktosia w brzuchu i tak pobolewa mnie ta 8 ratuje się goździkiem i maścią ziołową ale mimo wszystko uczucie jest kiepskie. Mam zamiar usunąć w 2 trymestrze choć moja ginekolog nie potwierdziła mi czy można bo powiedziała że to dentysta powinien wiedzieć. Jak mi się uda to wstawię zdjęcie z komórki za chwilkę Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.

Udało mi się :) mam nadziej, że coś widać :)

Załączniki

• fasolka.jpg
    fasolka.jpg
    101,5 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)
Ja juz na zwolnieniu takze mam zamiar troche poodpoczywac..brzuch dalej ciągnie/czasami kłucie przy wstawaniu..co do zachcianek to dzis mnie naszlo na takie malusie korniszonki!!pol sloiczka zjadlam a potem 3kostki milki!!!!hihihi
Cudne zdjecia fasolek oby wszystkie zdrowo rosły:)
Milego wieczoru :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,czy któraś z Was odczuwa kłucie w pochwie? Bo ja od kilku dni mam takie nieprzyjemne kłucia,raz mocniejsze,raz słabsze.Pierwsza wizyta u lekarza za 3 dni.

reklama
Do góry