reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

o, ja też w kolejnym cyklu idę na drożność, tylko mi okres jakoś na 22 wypadnie dopiero :))
No to będę trzymać kciuki. A jak się czujesz ogòlnie, jesteś już po kuracji na bakterie? Mam nadzieję, że nie ma już uciążliwych objawów🤞

Ostatnia edycja:
reklama
No to będę trzymać kciuki. A jak się czujesz ogòlnie, jesteś już po kuracji na bakterie? Mam nadzieję, że nie ma już uciążliwych objawów🤞
ja w ogóle nie miałam żadnych objawów. Dziś 8 dzień kuracji, kończymy w środę i potem się przebadamy, ale liczę, że się udało wyleczyć.

W ogóle to hit: ja byłam teraz w tym szpitalu na badaniach hormonalnych i powiedziałam mojej doktor prowadzącej o tych antybiotykach i ona mnie poinformowała, ze oni w szpitalu to mają taką politykę, że mycoplasmę i ureaplasmę leczą tylko jak są objawy, bo to są normalne bakterie, które nie są groźne 😳

ja w ogóle nie miałam żadnych objawów. Dziś 8 dzień kuracji, kończymy w środę i potem się przebadamy, ale liczę, że się udało wyleczyć.

W ogóle to hit: ja byłam teraz w tym szpitalu na badaniach hormonalnych i powiedziałam mojej doktor prowadzącej o tych antybiotykach i ona mnie poinformowała, ze oni w szpitalu to mają taką politykę, że mycoplasmę i ureaplasmę leczą tylko jak są objawy, bo to są normalne bakterie, które nie są groźne 😳
No to powiem Ci że hit...i kit w jednym, te bakterie nieleczone i bagatelizowane mogą doprowadzać do powikłań takich jak np. zatkanie jajowodów😵‍💫 ja na początku nie miałam objawów, potem doszedł częstomocz. Ile czasu od antybiotyku lekarz kazał ponowić wymaz?

Ale Ci zazdroszczę odnalezienia tego bakcyla ogrodnictwa😊 nie mniej jednak ta sytuacja z krzakiem mnie rozwaliła i płacze właśnie ze śmiechu nad telefonem jak głupia🫣🤣
Na swoją obrone mam tylko przepraszam 😂
Dzielny stary dał radę? 😆 ale upierdliwy krzak! Widzę go oczami wyobraźni😅
Radę dał, ale ile się przy tym nagadał… 😅

No to powiem Ci że hit...i kit w jednym, te bakterie nieleczone i bagatelizowane mogą doprowadzać do powikłań takich jak np. zatkanie jajowodów😵‍💫 ja na początku nie miałam objawów, potem doszedł częstomocz. Ile czasu od antybiotyku lekarz kazał ponowić wymaz?
nic nie mówił na ten temat. A Ty po jakim czasie sobie zrobiłaś? No właśnie trochę się boję tych jajowodów, bo tak naprawdę to nie wiem, jak długo miałam tą bakterię.

nic nie mówił na ten temat. A Ty po jakim czasie sobie zrobiłaś? No właśnie trochę się boję tych jajowodów, bo tak naprawdę to nie wiem, jak długo miałam tą bakterię.
Mi mówił, że po 10 dniach. Może nie miałaś długo... nie martw się na zapas, oby było ok po tym antybiotyku🤞

reklama
Do góry