reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
W ogóle dzień dobry Dziewczyny;* ja od wczoraj migrena znów, ale taka, że ze doszły rewolucję żołądkowe plus musiałam nakleić plaster na oko, żeby światło nie drażniło. Mąż mówi, że za dużo leków typu apap. No ale jak mega boli to biorę. Neurolog mi imigran zapisał, ale po nim się czuje jeszcze gorzej chyba.
Ogólnie czas tak zasuwa, ja już dzisiaj 8dc :)

A u mnie dziś test owu różowieje, 14 dc, czy to możliwe żeby owulacja dopiero się zapowiadała?
Wiem,ze najszybciej lekarz by ocenił.
Czy.moze ten Primolut w poprzednim cyklu coś przestawił?
Czy po prostu tak bywa i mam to olać i robić dalej testy?temp też nisko

Kurczę, ostatnio kilka razy zdarzyło mi się zasnąć bez wieczornej dawki metforminy. Kupiłam sobie pojemniczek na leki i łykam regularnie, ale tym razem czuję się gorzej niż na początku brania, co jest dziwne, bo to dosłownie były może 4 tabletki w jakieś losowe dni. Biegunki, wymioty, ciągłe mdłości. Już mam dość tej mety. Ogólnie wcale nie czuję się jakoś dobrze, bo mam wrażenie, że ciągle mam pełny żołądek i o wiele bardziej spowolnione trawienie. Ktoś kto bierze też ma takie objawy?

Kurczę, ostatnio kilka razy zdarzyło mi się zasnąć bez wieczornej dawki metforminy. Kupiłam sobie pojemniczek na leki i łykam regularnie, ale tym razem czuję się gorzej niż na początku brania, co jest dziwne, bo to dosłownie były może 4 tabletki w jakieś losowe dni. Biegunki, wymioty, ciągłe mdłości. Już mam dość tej mety. Ogólnie wcale nie czuję się jakoś dobrze, bo mam wrażenie, że ciągle mam pełny żołądek i o wiele bardziej spowolnione trawienie. Ktoś kto bierze też ma takie objawy?
Ja musiałam odstawić, bo nie byłam w stanie dać rady z biegunkami… a próbowałam kilka różnych leków, różne dawki itp

reklama
Do góry