MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ja mam wrażenie, że u was problemem jest komunikacja w związku. Ty go pytasz, on nie odpawiada, ty czekasz..Tak, ale brak odpowiedzi na razie. Nie wiem czy kiedyś ja dostanę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wrażenie, że u was problemem jest komunikacja w związku. Ty go pytasz, on nie odpawiada, ty czekasz..Tak, ale brak odpowiedzi na razie. Nie wiem czy kiedyś ja dostanę.
Tak, to pewnie dla niego za wcześnie. Ale on może czekać i zwlekać. Ja niekoniecznie…To może dla niego jest to jeszcze za wcześnie? 1,5 roku to nie jest mało ale też nie jest dużo, a dziecko to dla faceta bardziej skomplikowana sprawa i już zobowiązująca.
Oo woow! Czyli... podwójne gratulacje wszystkiego dobrego! Rośnijcie zdrowoCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
A miałas potwierdzoną owulacje? Zawsze sie zastanawialam czy czesto sa sytuacje ze owulka jest a okres nie nadchodzi. U mnie zawsze brak owulki wiec i permamenty brak naturalnych cykli. A endometrium zmniejsza mi się samo. Jak w polowie cyklu mam 10 mm to pozniej juz 5.5 mm a okresu jak nie bylo tak nie ma. Biologia bywa zaskakujacaByłam dziś u lekarza. Po badaniu wygląda na to, że u mnie wszystko w porządku. Brak okresu tak naprawdę niewiadomo czemu się spóźnia.
Mam dupka na 5 dni na wywołanie.
Dostaliśmy skierowanie, czy bardziej polecenie do kliniki.
Koniecznie musimy się skonsultować wyniki nasienia, zrobić usg jąder i zobaczymy.
Jeśli będzie w miarę okej to będziemy rozmawiać dalej w kierunku inseminacji.
Zobaczymy
W tym cyklu nie byłam na monitoringu także na 100 % nie wiem czy owulka była czy nie.A miałas potwierdzoną owulacje? Zawsze sie zastanawialam czy czesto sa sytuacje ze owulka jest a okres nie nadchodzi. U mnie zawsze brak owulki wiec i permamenty brak naturalnych cykli. A endometrium zmniejsza mi się samo. Jak w polowie cyklu mam 10 mm to pozniej juz 5.5 mm a okresu jak nie bylo tak nie ma. Biologia bywa zaskakujaca
Mojej kuzynce mąż chyba 2 miesiące po porodzie i wcześniej poronieniu jeszcze powiedział, że nie jest gotowy na rolę ojca (rozstali się).Musisz wiedzieć czego sam chcesz i ile jesteś w stanie jeszcze czekać na jego gotowość. Jeśli się nie dogadacie, to najlepsza opcją jest rozstanie. Znam taka jedna dziewczynę, jest obecnie w 9tc. Jej partner na początku się cieszył z ciąży, a po 3 tyg stwierdził że jednak nie chce i mówi jej żeby usunęła