Motylkowa!
Fanka BB :)
@aurii_orelii cudowna wiadomość <3 przesyłam dużo siły i cierpliwości. Będzie pięknie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Dużo zdrówka dla WasCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
PrawdaByły - czas przeszły, to znak, że musiały być pyszne
jeśli 7 dni po domniemanej owulacji progesteron będzie w okolicach 1 to cykl był bezowulacyjny. No ale najlepiej to oczywiście na monitoring chodzić bo np możesz zbadać progesteron i będzie niski, a okaże się, ze owulacja będzie dużo później niż myślałaś.Dziewczyny skąd wiecie, ze cykl był bezowulacyjny? Widziałam na innych wątkach zdjęcia badań, takich jak progesteron. Kiedy i jakie trzeba wykonać by widzieć ze w cyklu nie było owulacji?
Rozumiem, ze jeśli biorę jeszcze luteinę (3 cykl) to nie ma narazie sensu wykonywać takiego badania?jeśli 7 dni po domniemanej owulacji progesteron będzie w okolicach 1 to cykl był bezowulacyjny. No ale najlepiej to oczywiście na monitoring chodzić bo np możesz zbadać progesteron i będzie niski, a okaże się, ze owulacja będzie dużo później niż myślałaś.
Polecam zrobić sobie chociaż 1 porządny monitoring u lekarza równocześnie z robieniem testów owu i progesteronem 7dpo. To już jest spory obraz.
Kurcze, ja nigdy nie pamiętam, który progesteron wychodzi we krwi. Wydaje mi się, ze luteina nie wychodzi we krwi, ale ręki sobie nie dam uciąć. Moze którś z dziewczyn potwierdzi.Rozumiem, ze jeśli biorę jeszcze luteinę (3 cykl) to nie ma narazie sensu wykonywać takiego badania?
o matko! Co się stało??Cześć dziewczyny. Chciałam Wam tylko powiedzieć że jestem właśnie w trakcie składania oficjalnej skargi na teleporade z ginem. Jestem zdewastowana, potraktowana gorzej jak zwierzę i na skraju załamania.
Luteina wychodzi w krwi, więc nie ma sensu sprawdzać progesteronu wtedy bo będziesz mieć zaburzony wynik. Duphaston nie wychodzi we krwiKurcze, ja nigdy nie pamiętam, który progesteron wychodzi we krwi. Wydaje mi się, ze luteina nie wychodzi we krwi, ale ręki sobie nie dam uciąć. Moze którś z dziewczyn potwierdzi.