aurii_orelii
Fanka BB :)
Cześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa! Gratulacje! Jak się czujesz z tą wiadomością?Cześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
Super, wielkie gratulacje i dużoooo siły i cierpliwości. Dwójka to będzie mega wyzwanieCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
Dziękuję Jestem delikatnie mówiąc w szoku.Aaaaa! Gratulacje! Jak się czujesz z tą wiadomością?
W szok akurat nie wątpię. Dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo Jeszcze raz ogromnie gratuluję, a uśmiech nie schodzi mi z twarzyDziękuję Jestem delikatnie mówiąc w szoku.
Tym bardziej zostawiam tutaj podwójne ciążowe zarazki. Tfu tfu!
Wow! Cieszysz się czy bardziej boisz?Cześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe
Młoda blondyna, długie włosy, imię chyba na E pilnuj mężaW szok akurat nie wątpię. Dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo Jeszcze raz ogromnie gratuluję, a uśmiech nie schodzi mi z twarzy
Ps. Zastanawiałam się dzisiaj będąc w klinice, która z położnych to TA zaczepialska
Mieszane uczucia... Zapytaj za dwa miesiące jak to do mnie dotrzeWow! Cieszysz się czy bardziej boisz?
Wooow ale super jeszcze w mojej kreskowej przygodzie się chyba bliźniaki nie pojawiły podwójne gratulacje i dzięki że dałaś Nam znać. Rośnijcie zdrowoCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe