amusedxxx
Fanka BB :)
Teraz i mi w głowie chipsy przez ciebieNażarłam się
Ja od kilku lat pijam głównie piwo bezalkoholowe. Na sylwestra jakieś proseco bezalkoholowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz i mi w głowie chipsy przez ciebieNażarłam się
Ja od kilku lat pijam głównie piwo bezalkoholowe. Na sylwestra jakieś proseco bezalkoholowe.
Ja tez mam mysli ze znowu sie nie udalo a tak bardzo chcemy
Jesteśmy na tym samym etapie, ja też chyba 9 dni po, ból piersi, a teraz boli mnie brzuch jak na @ ... niestety symptomy świetnie wpasowują się w nadchodzący @ też 1.03.14.02 rano robilam Owu Test i byl +. Poniej od popoludnia do popoludnia 15.02 poobolewal mnie lewy jajnik (znowu lewy). 14.02 nie udalo sie przytulanie - oboje wróciliśmy pozno po pracy i zmeczeni, probowalismy ale nie wyszlo. 15.02 rano udalo sie . Aktualnie okres przypada na 1.03. Wczoraj rano robilam test C ale negatywny (9DPO). mogloby byc za wcześnie moje badania wszytskie sa w pozadku i owulacja przebiega, partner w trakcie badan. 5 cykl staran. 35 lat :/
U mnie bułeczki z twarogiem i ciasto z jagodami, strasznie mnie wysuszyło na noc to na dokladkę wydoiłam butlę marchewkowego tymbarka rozpustaAle dzisiaj niedzielna rozpusta. Upiekłam brownie, kruszonkę i zjedliśmy sobie właśnie z lodami waniliowymi zasłodziłam się mega, ale było warto
My raczej odwrotnie, także się nie krępuj.Mozesz zapisac. Okres ma byc 1.03 to testowac sie bede kolejny raz 29.02
Napisałam 'przytulanie' bo tak zauważyłam duzo dziewczyn pisze na forum zamiast 'uprawiania seksu'
Polacem na gardlo strepsils intensive mi bardzo pomagajaA ja mam w lodowce zimne prosecco i tez bym się napiła z chęcią.. tylko tak mnie cały czas gardło boli, ze chyba bym nie przełknęła bo nie dość ze zimne to jeszcze bąbelki
Witam w klubie, ja też zawsze szukam i sprawdzam co można przy konkretnych lekach a co nieTo tylko ja tutaj taka dziwna że zawsze muszę przewertować internet zanim cokolwiek wezmę/wypiję kiedy biorę jakieś leki?
Ale o tym, że w żadnym wypadku nie można brać Ibuprofenu przy Acardzie to wiecie?
A ja znowu mam rozdwojenie jaźni przez 5 minut myslę, to wreszcie, nareszcie ten cykl, a kolejne 5, że skończy się jak zawsze okresemKurde powiem Wam, ze mam na jutro pinka, miałam iść na progesteron. A jakoś tak nie mam chęci ani na jedno ani na drugie. Tak jak Monia tez czuje wewnętrzny spokój, tylko niestety z myślą że przecież i tak się nie udało
Podobno już ma nie być zimy Dziś mój mąż sprawdzał pogodę długoterminową i w centralnej Polsce ma być najniżej 2-3 stopnieJa nie pamiętam czy mi się cykle z ciążą czymś różniły od innych poza brakiem okresu.
U mnie też wiosennie. Martwię się co z roślinkami jak ziemia pierdolnie z znienacka.
Zobacz załącznik 1614422
Cześć, zadomów się, ale nie na długo 5 cykli to jeszcze nie tak długo, n pewno wkrótce się uda14.02 rano robilam Owu Test i byl +. Poniej od popoludnia do popoludnia 15.02 poobolewal mnie lewy jajnik (znowu lewy). 14.02 nie udalo sie przytulanie - oboje wróciliśmy pozno po pracy i zmeczeni, probowalismy ale nie wyszlo. 15.02 rano udalo sie . Aktualnie okres przypada na 1.03. Wczoraj rano robilam test C ale negatywny (9DPO). mogloby byc za wcześnie moje badania wszytskie sa w pozadku i owulacja przebiega, partner w trakcie badan. 5 cykl staran. 35 lat :/
Mnie też :/ Byłam w sb u lekarz i powiedział, ze przed negatywnym testem to jedynie mi może L4 zaproponować, więc się męczę dalej....A ja mam w lodowce zimne prosecco i tez bym się napiła z chęcią.. tylko tak mnie cały czas gardło boli, ze chyba bym nie przełknęła bo nie dość ze zimne to jeszcze bąbelki
Polecam orofar, lepszy niz te wszystkie strepsil.A ja mam w lodowce zimne prosecco i tez bym się napiła z chęcią.. tylko tak mnie cały czas gardło boli, ze chyba bym nie przełknęła bo nie dość ze zimne to jeszcze bąbelki