Kosinka94
Moderator
MicrolifeDziewczyny możecie polecić mi jakiś termometr owulacyjny?
Przeglądam na allegro ale opinia są takie 2/10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MicrolifeDziewczyny możecie polecić mi jakiś termometr owulacyjny?
Przeglądam na allegro ale opinia są takie 2/10
Wygląda na CIONSZWitam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
Beta będzie dobrym wyborem ja też trafiłam 1 facelle fałszywy ale tylko 1 na zrobionych kilkanaście. Więc wierzę, że u ciebie jest prawdziwy.O czasie się pokazała. Ale przedwczoraj na tym samym nie było nic. Myślę o becie ale nie wiem czy zdążę
Dziewczyn po wrześniu jest październik
U mnie piersi bolą nadal tak samo, a wczoraj miałam pewnie szczyt proga, bo mialam uderzenia gorąca i już sobie wmawiałam menopauzę więc rozumiem Twoją głowę, dziś tempka trochę w dół i czekam na ostateczny moment testowaniaA u mnie 5 lub 6 dni po, a że cykl po drożności to już się doszukuje objawów. Miałam się nie nastawiać, ale staraczkowa głowa robi swoje. Jak nigdy w tym czasie mam mega wrazliwe sutki, co przy moim braku bolących piersi nawet przy progesteronie, już robi nadzieję. Wiem, że w takim czasie nie ma żadnych szans na jakiekolwiek objawy, ale nie umiem wyłączyć głowy.
Kurde, wolałabym być nieświadoma tego wszystkiego
Coś może być na rzeczy widzę dość wyraźnie cień może beta ?Witam się w sobotę. Muszę kupić te pinki dzisiaj. Wczoraj w innym mieście tylko te znalazłam. Co myślicie??
biale spodnie, stringi, test ciazowyCześć wszystkim! U mnie krwawienie się zatrzymało, wiec to chyba się po biopsji po prostu wczoraj czyściło. Mama stresa trochę, bo w czwartek drożność, a jak do jutra okres nie przyjdzie to nie skończę krwawić. Jakie były te sposoby na wywołanie miesiączki? Pamietam tylko gorąca kąpiel.
tylko u mnie na pewno bez ciazy, bo ostatni seks penetracyjny był 13 styczniabiale spodnie, stringi, test ciazowy
Proponuję gorąca kąpielCześć wszystkim! U mnie krwawienie się zatrzymało, wiec to chyba się po biopsji po prostu wczoraj czyściło. Mama stresa trochę, bo w czwartek drożność, a jak do jutra okres nie przyjdzie to nie skończę krwawić. Jakie były te sposoby na wywołanie miesiączki? Pamietam tylko gorąca kąpiel.