reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A u mnie 5 lub 6 dni po, a że cykl po drożności to już się doszukuje objawów. Miałam się nie nastawiać, ale staraczkowa głowa robi swoje. Jak nigdy w tym czasie mam mega wrazliwe sutki, co przy moim braku bolących piersi nawet przy progesteronie, już robi nadzieję. Wiem, że w takim czasie nie ma żadnych szans na jakiekolwiek objawy, ale nie umiem wyłączyć głowy.

Kurde, wolałabym być nieświadoma tego wszystkiego 🙄

A u mnie 5 lub 6 dni po, a że cykl po drożności to już się doszukuje objawów. Miałam się nie nastawiać, ale staraczkowa głowa robi swoje. Jak nigdy w tym czasie mam mega wrazliwe sutki, co przy moim braku bolących piersi nawet przy progesteronie, już robi nadzieję. Wiem, że w takim czasie nie ma żadnych szans na jakiekolwiek objawy, ale nie umiem wyłączyć głowy.

Kurde, wolałabym być nieświadoma tego wszystkiego 🙄
U mnie piersi bolą nadal tak samo, a wczoraj miałam pewnie szczyt proga, bo mialam uderzenia gorąca i już sobie wmawiałam menopauzę😆😁 więc rozumiem Twoją głowę, dziś tempka trochę w dół i czekam na ostateczny moment testowania🙃

Cześć wszystkim! U mnie krwawienie się zatrzymało, wiec to chyba się po biopsji po prostu wczoraj czyściło. Mama stresa trochę, bo w czwartek drożność, a jak do jutra okres nie przyjdzie to nie skończę krwawić. Jakie były te sposoby na wywołanie miesiączki? Pamietam tylko gorąca kąpiel.
biale spodnie, stringi, test ciazowy🤣🤣

reklama
Cześć wszystkim! U mnie krwawienie się zatrzymało, wiec to chyba się po biopsji po prostu wczoraj czyściło. Mama stresa trochę, bo w czwartek drożność, a jak do jutra okres nie przyjdzie to nie skończę krwawić. Jakie były te sposoby na wywołanie miesiączki? Pamietam tylko gorąca kąpiel.
Proponuję gorąca kąpiel 😄

Do góry