reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa :)
Kochana, a bierz welon! To Twój dzień :* ja na cywilnym (oczywiście moja matka powiedziała, że to wstyd tam już na sali, wtedy się przejęłam a teraz mi to chyba byłoby lotto) miałam różowa sukienke a chciałam strasznie białą. Poszłam i kupiłam różowa, bo to tylko ślub cywilny. Kobieta, która udzielała nam ślubu wyglądała lepiej ode mnie ;) także jak masz chęć bierz welon i już.

Ja mam też już taki choojowy nastrój, że szok. Muszę się wyfochac na cały świat, więc jak tylko się @ rozkreci (ciraz mocniej plamie i juz krwia ) dam znać i wrócę jak się wyrycze, powyzywam wszystko i jakoś tak. I skusiłam się na kinderki. Jeszcze gorzej się czuje, miałam nie jeść słodyczy i złych tłuszczów;/

Mamy taki sam układ 😊 wezmiemy kościelny przy chrzcie. Teraz jesteśmy po cywilnym.
Welon pasuje, jak najbardziej. Bo czemu nie? Ja wzięłam welon do sesji i go zapomniałam wziąć 😂
Ja chciałam wziąć ślub cywilny z chrzcinami, ale ksiądz mnie namówił, że chrzciny zrobimy osobno. Z chrztem jakoś bardzo mi się wtedy już nie spieszyło :p a i sam.ksiadz zapomniał.na chrzest przyjechać. Dopiero po telefonie od kogoś od kogo nie znał numeru (ode mnie nie odbieral) powiedział,że zapomniał i że już wraca z imprezy xd

Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa :)
A co ma welon do wiary? 🤔
Ja nie widzę nic w tym dziwnego i sama będę miałam białą suknię i długi welon i nikomu nic do tego 😉
Więc ja bym się nie przejmowała, to twój ślub, twój dzień i to ty masz być tam szczęśliwa, a nie inni 🙂

reklama
Do góry