reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

A jakie macie doświadczenia z luteiną, mam brać przez 10 dni od potwierdzonej owulacji. Lekarz kazał odstawić i po 3 dniach zrobić test. Mnie martwi czy taki spadek progesteronu nie zaszkodzi, jakie Wy miałyście rekomendacje w przypadku pozytywnego wyniku testu? :)
Jak pozytywny test- bierzesz dalej🙂 jak negatyw , odstawiasz i czekasz na okres. Nie odstawiaj przed zrobieniem testu.

reklama
Tak mnoe też boli podbrzusze.
Myślałam, że jak wezmę ten progesteron, to cycki będą mi wybuchały. A tu nic, może źle się nastawiałam.

Nie wiem co ci powiedzieć, ale pierwszy raz biorę progesteron o tak w cyklu, jedyny raz kiedy brałam to jak w ciąży miałam plamienia... ale nie pomógł.

Jaka bierzesz dawkę?

Ja juz Ci mogę powiedzieć, że to nie mój miesiąc. W kazdej ciąży wszystko zaczynało się od piersi. Bolały już sporo przed. W każdej, bez wyjątku. Także, nie tym razem 🙈

Oj dobra cicho! Musi być dobrze,a 🍒 jeszcze tak dadzą w kość że będziesz chciała się ich pozbyć 😁

reklama
Do góry