Marcela.marcela
Fanka BB :)
U mnie jeszcze godzina... I mogę sikać znowu!
Godzina minęła! Czekam na footkiii!Se sikne z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jeszcze godzina... I mogę sikać znowu!
Godzina minęła! Czekam na footkiii!Se sikne z Tobą
Nie ma co pokazywaćGodzina minęła! Czekam na footkiii!
Porażę Was swoją bielą zajebistościGodzina minęła! Czekam na footkiii!
Ja tutaj jestem od września albo października. Staramy się od marca, w grudniu poronienie i staramy się dalej.No to nic tylko dzialac.
Od dawna tutaj jestescie
Na forum już jestem ponad 3 lata, staramy się od ponad 4 i cały czas walczymy.No to nic tylko dzialac.
Od dawna tutaj jestescie
PrawdaMy kobiety mamy przekichane właśnie pod względem pracy. Ja tez chciałabym zmienić, ale wisi nade mną widmo ciąży, a w nowej pracy to zawsze okres próbny, umowa na czas określony… Pracuje w IT, mój mąż też i zawsze mnie mega wkurzało jak pytał czy nie chciałabym zmienić firmy na lepszą, jakąś inną technologię itp. Jak tak gadał to miałam ochotę mu zawsze dać plaskacza on sobie może skakać po firmach i się nie martwić potencjalnym macierzyńskim