reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dzieki za wpisanie mnie na lawke :) i co sie dzieje pozniej w marcu, zaczyna sie nowy temat czy kontunuujecie ten temat ?
Kontynuujemy od ponad 2 lat i więcej i mniej te same tematy, od starań, badań, wyników, objawów, po ulubione jedzenie, miejsca, które zwiedzamy, przyzwyczajenia, ćwiczenia, ubrania, kolory, partnerskie rozgrywki płci itp itd i co m-c karmimy się marzeniami, że to ten cykl odmieni większości życie o 180° lub wleje nowe barwy w życie tych, które są już mamami i tak co m-c zaczynamy z entuzjazmem praktycznie w tym samym gronie, czasami kilka osób odejdzie, kilka dojdzie, kilka z nas zrobi przerwę po czym znów wraca. Trochę jak chomiczki w kołowrotku, co dzień ta sama melodia w wątku. Ale na pocieszenie wiele dziewczyn będąc tu długo, odeszło na wątki ciążowe, więc kazda z nas wierzy, że kolej na nią w kolejnym kreskowym temacie. Zasady są te same, poznajemy się szanujemy, i akceptujemy, mimo, że nie zawsze się zgadzamy, czasami obrażamy się na chwilę😁😁😁

Ostatnia edycja:
No to nic tylko dzialac.
Od dawna tutaj jestescie
Ja byłam w listopadzie, z przerwa na grudzień. Zaczęłam się starać we wrześniu w sumie. Byłam też na takim wątku, czerwiec, lipiec 2022 i pięknie miesiąc zaczęłam z koleżanką butelkami, a teraz coś dupa przez parę miesięcy. Ale czekam cierpliwie nie poddam się;)
Czekam z Tobą na kuriera, a teraz idz na spacerek i po test😆✊✊
Poczekam jutro na paczkę, albo znajdę najszybciej do rosmana. A dlaczego nie pójdę do swojej osiedlowej apteki? Bo maja same pinki, które mi się wybarwiają dopiero ok 12 dpo, a i szczerze szkoda mi kasy, bo są kilka razy droższe niż te które zamówiłam;) dzisiaj nie podjadę do Roska, bo muszę iść do kardiologa wieczorem.

reklama
Byłam w niedzielę u lekarki z tymi mutacjami swoimi i dostałam zalecenia na akard 150 cały cykl i Clexane 0.4 ml od pozytywu...a nie od owulki🙄. Recepte dostałam na 30 zastrzyków, więc zamierzam na nielegalu spróbować 🫣 ciekawe co mi powie na te wyniki mój lekarz, ale u niego będę dopiero za 2- 3 tyg.

2 dni temu pecherzyk miał średnio 14 mm endo 7 mm , mówiła że owulka w czwartek albo piątek powinna być.

Do góry