reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dzieki za wpisanie mnie na lawke :) i co sie dzieje pozniej w marcu, zaczyna sie nowy temat czy kontunuujecie ten temat ?
Kontynuujemy od ponad 2 lat i więcej i mniej te same tematy, od starań, badań, wyników, objawów, po ulubione jedzenie, miejsca, które zwiedzamy, przyzwyczajenia, ćwiczenia, ubrania, kolory, partnerskie rozgrywki płci itp itd i co m-c karmimy się marzeniami, że to ten cykl odmieni większości życie o 180° lub wleje nowe barwy w życie tych, które są już mamami i tak co m-c zaczynamy z entuzjazmem praktycznie w tym samym gronie, czasami kilka osób odejdzie, kilka dojdzie, kilka z nas zrobi przerwę po czym znów wraca. Trochę jak chomiczki w kołowrotku, co dzień ta sama melodia w wątku. Ale na pocieszenie wiele dziewczyn będąc tu długo, odeszło na wątki ciążowe, więc kazda z nas wierzy, że kolej na nią w kolejnym kreskowym temacie. Zasady są te same, poznajemy się szanujemy, i akceptujemy, mimo, że nie zawsze się zgadzamy, czasami obrażamy się na chwilę😁😁😁

Ostatnia edycja:
No to nic tylko dzialac.
Od dawna tutaj jestescie
Ja byłam w listopadzie, z przerwa na grudzień. Zaczęłam się starać we wrześniu w sumie. Byłam też na takim wątku, czerwiec, lipiec 2022 i pięknie miesiąc zaczęłam z koleżanką butelkami, a teraz coś dupa przez parę miesięcy. Ale czekam cierpliwie nie poddam się;)
Czekam z Tobą na kuriera, a teraz idz na spacerek i po test😆✊✊
Poczekam jutro na paczkę, albo znajdę najszybciej do rosmana. A dlaczego nie pójdę do swojej osiedlowej apteki? Bo maja same pinki, które mi się wybarwiają dopiero ok 12 dpo, a i szczerze szkoda mi kasy, bo są kilka razy droższe niż te które zamówiłam;) dzisiaj nie podjadę do Roska, bo muszę iść do kardiologa wieczorem.

reklama
Byłam w niedzielę u lekarki z tymi mutacjami swoimi i dostałam zalecenia na akard 150 cały cykl i Clexane 0.4 ml od pozytywu...a nie od owulki🙄. Recepte dostałam na 30 zastrzyków, więc zamierzam na nielegalu spróbować 🫣 ciekawe co mi powie na te wyniki mój lekarz, ale u niego będę dopiero za 2- 3 tyg.

2 dni temu pecherzyk miał średnio 14 mm endo 7 mm , mówiła że owulka w czwartek albo piątek powinna być.

Do góry